ggrand Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Bohužel i Precisionist už je jen stín minulosti. Strojek je ořezaný se sníženým kmitočtem vůči původní konstrukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 PMDíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Bohužel i Precisionist už je jen stín minulosti. Strojek je ořezaný se sníženým kmitočtem vůči původní konstrukci A původní konstrukce počítala s čím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Tak to kecám, jde o Accutron II. Vycházím z : http://www.ablogtowatch.com/bulova-accutron-ii-alpha-watch-hands-new-affordable-spaceview-precisionist-movement/2/ahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73236-bulova-accutron-ii/?p=1188705 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Moc pěkné, kde jsi je kupoval?Na e Bay. Byly za normální cenu jako u prodejce, jen s nižším poštovným. Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Diky, vypadají opravdu super. Zrovna tyto hodinky naplňují"v jednoduchosti je krása"Jaký máš obvod zápěstí? At si muzu udělat obrázek... Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem michal.s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Obvod zápěstí mám asi 17-18 cm. Hodinky mají průměr 40mm a s korunkou 42,5. Líbí se mě, že korunka je šroubovací, takže při plavání nebo koupání nemůže dojít k nechtěnému vytažení a následnému vniknutí vody. Nosím je teprve 24 hodin a dojem z nich je zatím víc než výborný. Perfektně sedí na ruce a s váhou neselých 70g o nich skoro nevím. Osvit je taky perfektní. V noci jsem skoro nespal a přád jsem na ně čuměl a sledoval jak osvětlují okolí. Prostě magor no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Seiko SQ, nákup zde** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 docela by mě zajímalo, zda to sklo, vypadá to na akrylát, půjde rozlešit.Nebo by to byl ještě větší problém?** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Podruhý už jsem se snad nespálil. Kdo pozná fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Fejk jsou ty, jimž svítí dioda všemi možnými barvami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ty vlevo jsou fejk - maji blbe datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Podruhý už jsem se snad nespálil. Kdo pozná fejk? Tipuji fake na ty vpravo. Zajímalo by mě, jestli se rozsvítí CASIo při podržení pravého spodního tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Fejk jsou ty, jimž svítí dioda všemi možnými barvami Hehe tak tohle je asi nejakej low end. Svítí jen jednou barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Vážně? Tak to se ke mě před časem dostala asi nějaká AAA++++ kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Fuj, teda ty fíky jsou hnusný, kór když jsou na jedné fotce s originály. Úplně to bije do očí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Podruhý už jsem se snad nespálil. Kdo pozná fejk? Vůbec by mne nenapadlo, že při ceně originálu se vyplatí dělat fejk..Ale zřejmě asi jo. Možná s ohledem na používání v časovaných bombách to třeba ocení terorista, který tak rád ušetří nějakou tu kačku..Takže asi na ně je to cíleno. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Taky jsem si myslel, že to neni možný. Bohužel na ebayi je toho dost. U toho fejku už ani nefunguje alarm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Napravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tak asi to patri i semhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se