villain83 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Hezky, ja furt prahnu po sterejch astronautech, ale rikam si, jestli bych je vubec unosil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Me by se taky libily ty puvodni snorkely. Nove a stare: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Ta reedice je uplne zbytecne prerostla, takhle vedle sebe to pusobi dost divne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Oboje jsou hezky. Ono to je tak, ze reedice je krapet velka, puvodni model krapet mensi. Ideal by byl uprostred. Ale ujistuji te, ze za A, reedice je prudce nositelna a prijemna, a za B, original je nechutne drahej. Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Moje teprv druhý Casia. Ví někdo, co to tak může bejt za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Model jsem videl jeste v katalogu Casio 98, takze max 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Podruhý už jsem se snad nespálil. Kdo pozná fejk?Vpravo samozřejmě. Ne díky poškození nebo opotřebení, ale písmena popisující funkce jsou oproti originálu humpolácká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Nevím, jestli to nebude uplně mimo. Mám k potěšení tydle baterkáče - snad to nikoho neurazí. Nejsem si jistej, jestli napatřím do vlákna Čína:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Chtěl jsem něco bez lunety na baterku a na Hamilton Khaki 38mm jsem koukal už dlouho. Obrovskou radost mi taky udělala rychlost doručení - včera objednáno ve 12:11 z Itálie (Neapol), dnes doručeno DHL v 11:22 - (Středočeský kraj) - palec jeden rychlocvak mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak at ti slouzi co nejdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak ty Hamiltony jsou skvělý . Hlavně se mi líbí nestydatě velká z pouzdra čouhající korunka a kupodivu i to datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 @honza440Moc pěkné Hamy. Ta bílá na cifru jim sluší. Měl jsem tuto velikost v automatu. Quartzy jsou poháněny kvalitní etou. At slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Chtěl jsem něco bez lunety na baterku a na Hamilton Khaki 38mm jsem koukal už dlouho. Obrovskou radost mi taky udělala rychlost doručení - včera objednáno ve 12:11 z Itálie (Neapol), dnes doručeno DHL v 11:22 - (Středočeský kraj) - palec jeden rychlocvak mobilemKhaki_cut.jpgKrása smekám, dej sem víc fotek, ať u nich můžu duševně onanovat. Jak píše Toblin, maj dobrej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Nedělejte s tím strojem tajnosti Měla by tam být ETA 955.112 - 7 šutrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mond83 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Zdravím Vás,nechci zakládat nové téma, tak se zkusím zeptat na radu zde.Dostal jsem k narozeninám hodinky Swiss Military Hanowa 5161.7.13.007 (Flagship) a hned druhý den jsem si všiml, že minutová ručka má jistou vůli - např. při naklopení hodinek. Ta vůle, kdy se ručka pohybuje zcela volně, je cca v rozsahu čtvrt minuty. Nejprve jsem vznesl dotaz na prodejce (Helveti), kde mi bylo sděleno, že v hodinkách je strojek Ronda 505, který údajně pro svou zvýšenou otřesuvzdornost má skutečně jistou větší vůli v soukolí. No nevydržel jsem to a dal hodinky k reklamaci a když jsem si je dnes vyzvedl, tak přestože byly rozebrány, seřízeny atd., tak vůle minutovky je naprosto stejná. Opravdu je tato vůle u tohoto strojku běžná ? Nějak se s tím nechci smířit.Děkuji Upraveno 14. června 2016 uživatelem Mond83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Žádná otřesuvzdornost, nic takového Ronda nezná. Je to prostě typická vlastnost kalibrů této firmy, jedno zda pětkové nebo sedmičkové řady. Zajímavé je, že miyota quartz je také dostatečně otřesuvzdorná a toto nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mond83 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Díky. Takže je to u tohoto strojku normální jev a nemá cenu trvat na dalším řešení? To jsem celkem zklamán. Hodinky se mi jinak líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mond83 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Čili ještě dotaz. Vyplývá z toho, že strojky Ronda jsou "aušus" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Udělej si názor sám, Helveti ti samozřejmě bude tvrdit, že ne a že se jedná o vyjímku. Já mám zkušenosti jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se