Lucky Lucaso Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Vintage quartz Link to post Share on other sites
little_w Posted February 26, 2020 Report Share Posted February 26, 2020 39mm, ideál. Link to post Share on other sites
Dafit Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 (edited) novinky 2020 Edited March 10, 2020 by Dafit Link to post Share on other sites
Frostie Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 novinky 2020Slušná elegantní akvizice Link to post Share on other sites
jfk Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 (edited) Díky váženému členu chronomag fora ,,HondzaX,, jsem po dlouhé době pořídil hodinky, které mne opravdu praštily do očí a řekl jsem si, že ty musím prostě mít ). Nejvíce se mi líbí kombinace robusního pouzdra se zlatým lemováním ciferníku a vyzdobeného dýnka. Jedná se o AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02. Edited March 11, 2020 by jfk Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 A já si zase chtěl po dlouhé době vyzkoušet chrona. Jestli jít nebo nejít do dražších.Safír, keramika, Wr100, šroubovací tlačítka i korunka, Seiko strojek, šroubky v náramku, pěkně udělaný. Ale díky nim jsem zjistil, že chrona nechci. Mizerná čitelnost a fakt, že stopky vlastně nevyužiju mi umožňuje rozhlídnout se v inhousových tříručkách. Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Ještě dodám, baterkáče jsem neměl třicet let a další už mít asi nebudu. Nic mi to neříká. Ale znáte to, jednou je to tak a najednou je vše jinak. Link to post Share on other sites
Universal-export Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Moje novinky od místního člena,jsou super :-) Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 U me pristaly jedny MD-310 v dost hezkem stavu. Jedina vada na krase je pootoceny armovak. Asi poznavaci znameni japonskych hodinek. Snad to bude snadna oprava. Jinak sedi super:) Spolecne s nima prisly i DRO-207, tema jsem se chlubil uz jinde... Link to post Share on other sites
t2 Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 Krásný je máš. Já mám to samý v morém a tam je armovák jak má být a na MD 309 taky. Tak to bude asi nějakým neodborným zásahem, kdo ví kdo s tím co dělal. Casio tohle umí celkem dobře. Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 To si taky myslim, ze to bude neodbornym zasahem. Taky tajne doufam, ze to pujde lehce spravit Link to post Share on other sites
t2 Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Ať se ti to podaří! Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Diky. Jeste koukam na ty tvoje, ty svetle jsou super. Link to post Share on other sites
t2 Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Přes to, že jsou skoro stejné, tak jsou trochu jiné. Mají jen jednu batt lithiovku a podle výrobce běží 5 let. Světlo jen na čudlík. Mě vydrží vždy déle. Modrásky mají čas a světlo odděleně co se batt týká. Link to post Share on other sites
radep Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 A tak, když mám ten homeoffice a karanténu nenosím je, ale občas na ně mrknu. Link to post Share on other sites
Vladino125 Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Ještě dodám, baterkáče jsem neměl třicet let a další už mít asi nebudu. Nic mi to neříká. Ale znáte to, jednou je to tak a najednou je vše jinak.Pekne si to napísal. Som zvedavý či si aj ja za 25 rokov budem môcť povedať to iste. Link to post Share on other sites
Dafit Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Nové Citizen. Zatím jen pro americký trh. Měsíc čekání mi ale vůbec nevadilo. :-) Link to post Share on other sites
Frostie Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Nové Citizen. Zatím jen pro americký trh. Měsíc čekání mi ale vůbec nevadilo. :-)Fantastický oktagon! Link to post Share on other sites
mlsoun1 Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 Tento poslední kousek v KA na mne prostě čekal.Jsou to suprový hodinky a ta žlutá je na léto prostě ideální.Ještě se jim dodá tah a bude to špička.V reklamě je projížděli tankem.Raději jsem to nezkoušel,jen osobákem a nákladní tatrou a dobrý. Link to post Share on other sites
Recommended Posts