eloga Posted December 3, 2022 Report Share Posted December 3, 2022 (edited) To je slušný, spíše solidní, mě jen na takovém modelu by více vyhovovalo okénko datumovky na pozici 3. To by byla jiná, ale i tak gratulace, vypadá to fajnově. Edited December 3, 2022 by eloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Nechlubím se zde zcela novými, ale opravenými k obrazu mému u zdejšího oblíbeného hodináčství, Ruda and his team, @ONYX servis hodinekv Jihlavě. Od zadání do realizace necelý měsíc, dílo mistra posuďte prosím sami. Já jsem zcela spokojen, což je v pedagogickém pojetí 1* První dvě fota jsou před repasí, poslední dvě dnešní po příchodu z lázní. Vřelé díky a mé plné doporučení! Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Miloš) Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Gratuluju ke spokojenosti, ale úplně nevím, jestli je to vážně pochvala, nebo ironie. Asi potřebuju brejle, ale až po zvětšení jsem objevil výměnu skla a zmatnění těch dojebanejch barev? Možná si mohl na začátek napsat, kolik rozdílů mám najít Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolut Posted January 4 Report Share Posted January 4 Leželo to pod stromem a moc se mi to zatím líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted January 6 Report Share Posted January 6 V 4. 1. 2023 v 13:47, absolut napsal: Leželo to pod stromem a moc se mi to zatím líbí ty jsou pěkný, dobře to Ježíšek vybral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_See Posted January 8 Report Share Posted January 8 Moje první QUARTZ - solární dobíjení. Zatím spokojenost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1985 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Tyhle keramické "quartzky" mě nepřestávají bavit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akai Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago Si tu s dovolenim odlozim nekolik obrazku... Hledam nejake GPS, zacal jsem u seika ale tyto jsou na mou tlapku moc. Citizen uz jsou na tom i diky jinemu tvaru lepe. Na foto to mozna ani tak nevypada, ciselne vyjadreno 17 vs 15,4mm -no v realu v / na ruce je rozdil velky. Asi i diky 126g vs 98g. F950 pohodlne snesu, ale stejne zkusim jeste neco. Novejsi seiko nez tyto starsi by mely bejt preci jen kompaktnejsi. Pokud to dopadne tak jeste doplnim. Pisu odlozim, protoze Astrony pujdou dale, zajem v mem okoli nejakej je. Jen moc nevim kolik mam chtit... -pri cca 6k by snad mohlo nastat oboustranne kvitovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts