Quido Morava Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 tyhle se mnou prožili dost šílené věci a pořád vypadají k světu... není to nový přírůstek, jen byly chvilku "u ledu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 tyhle se mnou prožili dost šílené věci a pořád vypadají k světu... není to nový přírůstek, jen byly chvilku "u ledu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. elegantní a asi i odolný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Už jsem je viděl na jiném vláknu a moc se mi líbily. Krásná 80. léta. Tehdy se hodinky takových tvarů hodně nosily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Už jsem je viděl na jiném vláknu a moc se mi líbily. Krásná 80. léta. Tehdy se hodinky takových tvarů hodně nosily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 elegantní a asi i odolný kousek! jo, až je jednou pořádně přeleštím, nikdo neuvěří, co si prožily - safír s AR bez jediného škrábanečku ;-)jedinou "vadou" je je jejich quartz pohon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Dnešní přírůstek, více v mini recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 A zrovna tady v kmenovém vlákně jsem se zapomněl pochlubit.Začátkem roku jsem se stal majitelem praotce všech quartz hodinek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Tan kalibr to je prostě paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 A zrovna tady v kmenovém vlákně jsem se zapomněl pochlubit.Začátkem roku jsem se stal majitelem praotce všech quartz hodinek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádherný ladičky. Posloucháš před spaním jejich bzučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Před spaním občas, ale spát s nimi nejde - to je jakodát si pod hlavu včelí úl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 A jak dlouho ti v tom vydrží baterky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Koukam, ze se tu ladi... Honza.manta: V poslednim cisle Hodinky & Sperky je o nich moc peknej clanek. A k tematu... jestli Bulova je praotcem, tak muj nejnovejsi prirustek je v tom pripade pramati - Beta 21: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a z drivejska uz mam jejich potomka... i kdyz vzhledem k soubeznemu vyvoji asi spis pratetu - 2.4MHz: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Koukam, ze se tu ladi... Honza.manta: V poslednim cisle Hodinky & Sperky je o nich moc peknej clanek. A k tematu... jestli Bulova je praotcem, tak muj nejnovejsi prirustek je v tom pripade pramati - Beta 21: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a z drivejska uz mam jejich potomka... i kdyz vzhledem k soubeznemu vyvoji asi spis pratetu - 2.4MHz: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na to nelze řžíct nic jiného, než - PARÁDA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Krásný budíčky!! Ty první hodinky jsem viděl prodávat v netknuté stavu s foliema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 A jak dlouho ti v tom vydrží baterky?Je-li to otázka na Accutriny, tak to se uvidí. Kupoval jsem je v prosinci a ještě v prosinci z Mexika odešly v poště. Jenže nevím, jak dlouho byla baterka skladována před použitím a ani kdy přesně ji tam původní majitel dal. Nicméně jsem sám zvědavý a hlídám. Jinak, co jsem slyšel, tak by řivotnost měla být okolo půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Ano, ptal jsem se na ty ladičkové bulovy. Díky. Taky jsem někde četl, že je to někde kolem 6 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samba Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Díky, ještě mám jednu raritku te pic tyhle jsem mel ve treti tride pred......30 leti.... moc dlouho nevydrzeli, vydrz baterky mizerna ale bylo to neco, vzdy jsem touzil po tech co mel Kojak, on je mel z oceli a kulate ale nikdy jsem pozdeji nenasel ale to je fakt nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Po mém dědovi! staré jsou více než dvacet let pravděpodobně! Netušíte, jestli jde o nějaký lepší kousek, nebo nějaká všední masovka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Co myslíš? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 To druhý ale zase v té době (komanči) tu nebyli vietnamci a jiné menšiny... Tak jsem myslel, že by to trochu kvalitní být mohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se