koblih69 Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) Prosím o pomoc za 23 hodin končí aukce na strojek Omega Dynamic, který nutně potřebuji na ND, dokázal by mi někdo s registrací pomoct toto vydražit? Rád za to zaplatím rozumnou provizi. Díky moc. Je to tenhle kousek: http://www.ebay.com.my/viItem?ItemId=320134266761#photo Edited July 9, 2007 by koblih69
Foundryman Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Zítra cca v 20.00 bude správný čas pro umístění nabídky. Pokud budu u PC, můžu pomoct.
koblih69 Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 To by bylo vynikající, ale nemám zkušenost ani s platbou. Umíš mi i s tím pomoct nebo poradit? Cena by byla ideální do 30$ max nejakých 40$. Byl bych velmi zauzlován
Foundryman Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Platbu provedu přes PayPal a řeknu ti, kolik mi odečetli v korunách, to není problém.
hrubisko Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Platbu provedu přes PayPal a řeknu ti, kolik mi odečetli v korunách, to není problém. muzu pomoc?? Platbu provedu přes PayPal
Foundryman Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 muzu pomoc?? Platbu provedu přes PayPal Už je to v běhu, tak bacha, ať se nepřebíjíme
koblih69 Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 To hrubisko: moc děkuju už řeším s Foundrymanem snad se to podaří.
koblih69 Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 Chci poděkovat Foundrymanovi za pomoc s dražbou. Sice jsme neuspěli protože cena se vyšplhala mimo rozumnou mez, ale moc ochotně mi pomohl. Díky , snad se mi to podaří oplatit.
B.F.G. Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Trochu mimo mísu, jak ošéfujete fejky na ebay? Předpokládám, že má Foundryman bohaté zkušenosti s nákupem hodinek na ebay. Já dělám léta do kol, a koukám že u hodinek je taky každý týden nový model(až na vyjímky).
Foundryman Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Bohaté zkušenosti nemám, občas koupím vintage kousek a tam se fake moc nevyskytuje. Spíše vůbec. Víc než cca 200,- EUR bych tam neriskoval.
mrakodrap Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Nevím, ale myslím že na e-bay zas až tak moc fejku není. Teda ne v takovém poměru jak na českém Aukru :-).
Conrad Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 (edited) Větší investici na E bay jsem podnikl jednou se spolehnutím na to,že asi 400 positivních hodnocení je zárukou ,ale stejně jsem měl nejistý pocit, použil jsem bankovní převod,ale představa,že jdou eura na jakýsi bankovní účet v Rakousku a že kdyby cokoliv nevyšlo tak mám v ruce jen emailovou adresu a číslo účtu mi moc klidu nepřidávalo.A to ještě díky Kubsonovi jsem se nemusel starat o technickou stránku věci. Edited July 11, 2007 by Conrad
B.F.G. Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Takže nějaká vyloženě negativní zkušenost s Ebay není?
mrakodrap Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Takže nějaká vyloženě negativní zkušenost s Ebay není? Na ebay je i dost podvodníků, kteří vystaví velice výhodnou aukci a když se člověk chytí a na něco se jich zeptá tak aukci zruší a už se domlouvají pouze pomoci mailu. Pak pošleš peníze a jsi v prrr.... Já jsem si tohle absolvoval a ve vidině výhodné koupě takto odepsal pár desítek tisíc korun. Byl jsem neopatrný a nezkušený vůl. Život šel ale dál a dnes už vím že když se na ebay děje něco nestandardně tak do toho nejdu. Takže negativní zkušenost je, ale bo jsem byl mladý a neklidný...
Conrad Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Na ebay je i dost podvodníků, kteří vystaví velice výhodnou aukci a když se člověk chytí a na něco se jich zeptá tak aukci zruší a už se domlouvají pouze pomoci mailu. Pak pošleš peníze a jsi v prrr.... Já jsem si tohle absolvoval a ve vidině výhodné koupě takto odepsal pár desítek tisíc korun. Byl jsem neopatrný a nezkušený vůl. Život šel ale dál a dnes už vím že když se na ebay děje něco nestandardně tak do toho nejdu. Takže negativní zkušenost je, ale bo jsem byl mladý a neklidný... Pro poučení a varování mohl by jsi blíže popsat ono děje neco nestandartního? Aby někdo z nás nedopadl takhle díky
Frantik Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Na ebay je i dost podvodníků, kteří vystaví velice výhodnou aukci a když se člověk chytí a na něco se jich zeptá tak aukci zruší a už se domlouvají pouze pomoci mailu. Pak pošleš peníze a jsi v prrr.... Já jsem si tohle absolvoval a ve vidině výhodné koupě takto odepsal pár desítek tisíc korun. Byl jsem neopatrný a nezkušený vůl. Život šel ale dál a dnes už vím že když se na ebay děje něco nestandardně tak do toho nejdu. Takže negativní zkušenost je, ale bo jsem byl mladý a neklidný... Diky moc. To je velmi cenná rada.
New Milis Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 S E-bay mám jenom pozitivní zkušenosti, nejvíc jsem tam platil okolo 1000USD za Seamastery (v současnosti viz Frantíkův podpis ) a vždycky všechno v pohodě. Ale jak na to tak koukám tak by se člověk měl bát spíš celníků a České pošty, jak se píše tady ve vlákně o vykradeným balíku od Higuchiho..
maxs Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 S ebay mám zatial tiež len pozitívne skúsenosti. Nakupovať som začal až po pol roku pozorného sledovania a kupujem len hodinky(tiež vintage ako Foundryman), ktoré poznám. Prípadne si dám podobné vyhľadať cez google, alebo pozriem do múdrej knižky. Faky sú tam skôr výnimkou, ale často sa objavujú vintage kúsky, ktoré sa hrajú na niečo čo nie sú. Občas sa nájdu celkom "zaujímavé" perličky. Možno by sa tu uživilo vlákno, ktoré by na menej nápadné faky upozorňovalo. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Olda Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 S ebay mám zatial tiež len pozitívne skúsenosti. Nakupovať som začal až po pol roku pozorného sledovania a kupujem len hodinky(tiež vintage ako Foundryman), ktoré poznám. Prípadne si dám podobné vyhľadať cez google, alebo pozriem do múdrej knižky. Faky sú tam skôr výnimkou, ale často sa objavujú vintage kúsky, ktoré sa hrajú na niečo čo nie sú. Občas sa nájdu celkom "zaujímavé" perličky. Možno by sa tu uživilo vlákno, ktoré by na menej nápadné faky upozorňovalo. Casia jsou obzvlášť pěkná. Zřejmě bratrská výpomoc spojenci v Evropě.
B.F.G. Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Njn, to byla jedna z tzv. tajných zbraní třetí říše.
Recommended Posts