Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jelikož se na nočních směnách dost nudím, uvítal bych odkazy kde stáhnout nějaké sci-fi, nebo fantasy. Kulhánka již mám takže bych uvítal něco od Žambocha a pod. Díky :rolleyes:

Posted

Jestli jsem správně pochopil, že ti jde o elektronické knihy, tak naprostá špice je www.ebookforum.org

Posted
Jestli jsem správně pochopil, že ti jde o elektronické knihy, tak naprostá špice je www.ebookforum.org

Díky za odkaz, ale nepochopil jsem jak se tam zaregistrovat, jsem tupý!!! :suicide_anim:

Dělá mi problém jak napsat do toho posledního řádku ty tři početní výsledky, zkusil jsem to s pomlčkami, dohromady i s čárkami, no a pak už mi to řeklo, že jsem debil a mám se zkusit registrovat později. Můžeš mi poraditjak na to???

Posted
Díky za odkaz, ale nepochopil jsem jak se tam zaregistrovat, jsem tupý!!! :suicide_anim:

Dělá mi problém jak napsat do toho posledního řádku ty tři početní výsledky, zkusil jsem to s pomlčkami, dohromady i s čárkami, no a pak už mi to řeklo, že jsem debil a mám se zkusit registrovat později. Můžeš mi poraditjak na to???

Máš to v osobní zprávě.

Posted
Máš to v osobní zprávě.

Prosil bych taky o radu, co s těmi výpočty. Nějak jsem nepochopil, co si tím chtějí dokázat?

Posted

Je to jak píše Lovap. Stačí vybrat jeden příklad a dát tam výsledek a je to.

Posted

A ještě jeden dotaz. Nebyl by vyzkoušený program, který to stáhne najednou? Klikání na jednotlivé soubory je zdlouhavé, pak bych si to už na disku přebral. Nějaké programy na stahování webu jsem zkoušel, ale stáhlo to všechno, kromě těch knížek :(

Posted
A ještě jeden dotaz. Nebyl by vyzkoušený program, který to stáhne najednou? Klikání na jednotlivé soubory je zdlouhavé, pak bych si to už na disku přebral. Nějaké programy na stahování webu jsem zkoušel, ale stáhlo to všechno, kromě těch knížek :(

Bohužel ne, povětšinou jsou to stejně jen odkazy na sdílené servery.

Posted
Bohužel ne, povětšinou jsou to stejně jen odkazy na sdílené servery.

No přímo na ebookforum ne, ale objevil jsem tam odkaz, kde jsou tuny knížek. :) Akorát stahovat to po jedné je práce na rok. :suicide_anim:

Posted

Je celkem dobre rozsireni pro Firefox jmenem DownThemAll, pokud je na ty soubory odkazovano primo. Pokud jsou to ruzne sdileci servery tak RapGet.