Pege1012 Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Jelikož se na nočních směnách dost nudím, uvítal bych odkazy kde stáhnout nějaké sci-fi, nebo fantasy. Kulhánka již mám takže bych uvítal něco od Žambocha a pod. Díky
Viktor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 http://rawen.kvstudio.com/ Nutná registrace - zdarma.
Godin Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Jestli jsem správně pochopil, že ti jde o elektronické knihy, tak naprostá špice je www.ebookforum.org
Pege1012 Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Jestli jsem správně pochopil, že ti jde o elektronické knihy, tak naprostá špice je www.ebookforum.org Díky za odkaz, ale nepochopil jsem jak se tam zaregistrovat, jsem tupý!!! Dělá mi problém jak napsat do toho posledního řádku ty tři početní výsledky, zkusil jsem to s pomlčkami, dohromady i s čárkami, no a pak už mi to řeklo, že jsem debil a mám se zkusit registrovat později. Můžeš mi poraditjak na to???
Godin Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Díky za odkaz, ale nepochopil jsem jak se tam zaregistrovat, jsem tupý!!! Dělá mi problém jak napsat do toho posledního řádku ty tři početní výsledky, zkusil jsem to s pomlčkami, dohromady i s čárkami, no a pak už mi to řeklo, že jsem debil a mám se zkusit registrovat později. Můžeš mi poraditjak na to??? Máš to v osobní zprávě.
VS Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Máš to v osobní zprávě. Prosil bych taky o radu, co s těmi výpočty. Nějak jsem nepochopil, co si tím chtějí dokázat?
Lovap Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Já ti neviem, ale ja som tam dal výsledok iba jeden a fungovalo to.
Godin Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Je to jak píše Lovap. Stačí vybrat jeden příklad a dát tam výsledek a je to.
VS Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 A ještě jeden dotaz. Nebyl by vyzkoušený program, který to stáhne najednou? Klikání na jednotlivé soubory je zdlouhavé, pak bych si to už na disku přebral. Nějaké programy na stahování webu jsem zkoušel, ale stáhlo to všechno, kromě těch knížek
Godin Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 A ještě jeden dotaz. Nebyl by vyzkoušený program, který to stáhne najednou? Klikání na jednotlivé soubory je zdlouhavé, pak bych si to už na disku přebral. Nějaké programy na stahování webu jsem zkoušel, ale stáhlo to všechno, kromě těch knížek Bohužel ne, povětšinou jsou to stejně jen odkazy na sdílené servery.
VS Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Bohužel ne, povětšinou jsou to stejně jen odkazy na sdílené servery. No přímo na ebookforum ne, ale objevil jsem tam odkaz, kde jsou tuny knížek. Akorát stahovat to po jedné je práce na rok.
Cubert Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Je celkem dobre rozsireni pro Firefox jmenem DownThemAll, pokud je na ty soubory odkazovano primo. Pokud jsou to ruzne sdileci servery tak RapGet.
Recommended Posts