popshop2007 Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 (upraveno) Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Upraveno 10. července 2007 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Fakt moc pěkný, něco podobneho mam rozdělaného. (foceno mobilem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Mně se líbí, i když tady bude řada militantních odpůrců skládaček z NOS dílů. Popshope, budeš je prodávat? Nevíte náhodou, jestli se dá sehnat pouzdro z nerezu na sport II někde jinde než v Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 No já jsem zásadní příznivec II.gen a navíc verze černá-zelenobílé indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Jsou samozřejmě moc pěkné a já v němém obdivu smekám před každým, kdo si " poskládá " sám hodinky. Přesto však, když se podívám na svoji levou ruku a na moje Sport I gen.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Tomu se rika uzite umeni. Jeste to vyladit s reminekm a muzes si udelat vlastni limitku;) PS: Nemas doma NOS korunku na Prim Sport II gen. - humberto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 (upraveno) Ty oranžové super, možná ještě trochu jiný řemínek ... (černá + oranžové prošití?) Ty druhé jsou "normálně" hezké ... Upraveno 11. července 2007 uživatelem xmenm05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Dnes som si poskladal z NOS dielov vlastnu verziu Prim Sport. Lepsie fotky pridam neskor. Tesim sa na Vase nazory :-) Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model. Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2007 Moc hezké, ale čím se liší od sériové produkce? Nějak mi uniká, v čem spočívá to "vlastna verzia Prim Sport". Já mám identické s oranžovými indexy. Aspoň mi to tak připadá. Myslel jsem, že to byl sériový model. Já je mám taky doma, akorát ne na koženem řemínku, ale na tom původním gumovém. Přemýšlím v čem se liší od těch našich seriových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2007 Rozdíl je v pouzdře, tohle je na automaty. A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2007 A je tam černá vnitřní luneta, možná se zelenými indexy z leteckých. Té vnitřní lunety jsem si nevšiml, máš opravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2007 Ty první super moc se mi líbí. Jeden čas jsem měl na něco podobného spadeno a chtěl jsem je koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se