Přejít na obsah

Stará kultovní elektronika


safi

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na své Psiony jsem úplně zapomněl, už je nemám, ale musím najít fotky... 3, 3c, 5mx, revo. 3 a 3c byly docela dobré ohledně displeje a konstrukce, ale víceméně uzavřený systém mě dost omezoval. 5mx už byla jiná liga, zvládnul i emulátor zx spectra - to jsem chtěl. Ale displej a křehkost té věci byla tragická. A revo už ani nevím, čím mě štvalo, ale šlo brzo pryč :)

Pak jsem sehnal HP200LX. Pak jsem ho prodal. Pak jsem ho zase sehnal a zase prodal. Bože, to jsem udělal blbost. To byl poslední opravdový počítač do kapsy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je dobrý Frostie, mě docela dostalo, když jsem přišel ke knize Ve znamení Kontiki, musel jsem to číst snad třikrát během týdne, úžas celkově.... Rovněž ty hodinky.

Stejně jako ty technické věci a kultovní elektronika v tomto vlákně - můžou být zajímavé v dnešní době i knihy a publikace, které by už dnes nikdo ani nevydal... třeba Tušení stínu, Jitro kouzelníků a jiné zvláštní informace včetně Dänikena.

☕

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 10. 2021 v 15:39, odjinud napsal:

Condora mela babicka a porad se na nem neco sralo. Hlavne ten elektronicky kazetak. Za me moc hi-end pretechnizovane reseni na moznosti tuzemske vyroby. Skoda, jinak by to byl impozantni kousek.

Studoval jsem tehdy slaboproud na SŠ, tak jsem se v nem porad vrtal. Nakonec sel do kose.

 

V 26. 10. 2021 v 15:43, Oplt napsal:

Po pravdě řečeno to byl opravdu krám, ale nádhernej. Měl jsem věž RFT. Taky pěkná, ale kazeťák byl víc v Kovoslužbě než doma.

 

V 26. 10. 2021 v 17:08, Lynx12 napsal:

Já Condora kupoval v červnu '89, hned jak jsem se vrátil z vojny, pamatuju se, jak mne hrozně štvalo, že maj všude jen stříbrnej (chtěl jsem ten černej). V servisu byl jednou, tuším, že zaseklý dvířka, ovšem pak šlapal jak hodinky, asi jsem měl kliku na dobrej kus ...

O kvalitě provedení můžeme vést spory, ale na tu dobu to opravdu nebyl žádný technický zázrak. A v této době potkat Condora s fuknční mechanikou je opravdu zázrak. Naštestí mám šikovného léčitelé. Dal mi ke Condoru 2x A4 pospaných servisních úkonů 🙂 Koupil jsem jej jako vyhozený kus u kontejneru, tak práce na něm bylo opravdu dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...