atim Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Ty koxo, karusel na kazety, to vidím poprvý, hustej přístroj!
Klotzman Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 3 hodinami, odjinud napsal: Panasonic RS-296US Carousel Deck (1972). Na 20 kazet. Foto z netu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukám, že to mělo na každou kazetu vlastní čudlík, takže bezpochyby komplet mechanické řešení. Zajímalo by mě, jak tam fungovalo přetáčení a jak je ta kazeta fixovaná vůči hlavě. To je steam punk...
VS Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) https://www.youtube.com/results?search_query=Panasonic+RS-296US+Carousel+Deck Upraveno 19. ledna uživatelem VS 3 1 3
Klotzman Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 18 hodinami, odjinud napsal: To bych chtel opravovat... Můžeš: Panasonic RS-296US za 1275 USD
Harwey Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna triple deck som tusim este tiez nevidel https://www.ebay.com/itm/357982522478?_trkparms=itmf%3D1%26aid%3D1110006%26rkt%3D12%26asc%3D20231207125618%26mech%3D1%26algv%3DSimplAMLv11WebTrimmedV3MskuWithLambda85KnnRecallV1V2V4ItemNrtInQueryAndCassiniVisualRankerAndBertRecallWithVMEV3CPCAutoWithCassiniEmbRecall%26pmt%3D1%26amclksrc%3DITM%26sd%3D226595306328%26sid%3DAQAKAAAAEMLHAsbnvnVFCcwZVwaCQXQ%3D%26itm%3D357982522478%26noa%3D0%26plcampt%3D0%3A85987020010%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26rk%3D1%26pid%3D101875%26b%3D1%26mehot%3Dnone%26lsid%3D3%26meid%3Da4d1881f13c74f649c8169c8bc349a2e%26pg%3D2332490&_trksid=p2332490.c101875.m1851&itmprp=cksum%3A357982522478a4d1881f13c74f649c8169c8bc349a2e|enc%3AAQAKAAABcNnX%2FcPSJ4FQoNUs8iW9d3TTdveHEGYK%2F99oxoRSM0U4bA%2F0pel740HFSnLmNo8XaXFf3LY94VNsllcUHn%2FJtRSziVjKEEDlraork%2BGVpOZJJFdtIFmTnDC7UCpFP2E69q7yDRkCBMpHAWHs%2F32bJnpsae4oUfvCeeTTMMYRHTT8g%2FZTV6W6afE%2FPUcC2Ni3zv8gi2506ll7JrDbArppPrdb2hQbhEvVXQJXwDhhDe4%2FTtTFdX%2FjCqW92SPCyTkINFJ7mjBoeAEgEmCzzqamEYQMt8r%2BKaVXhKMOXBwyi82gWm1HCl3LbecjpxA00liMdBAOzmkE%2FBLOZ5qtnhgNgTQfoP0%2FeCff%2F3uZ0nxpVTIUrmvsE%2BVOZsDxkUCHQYnLOg8DnOOgNalet6GROwJuwq%2F3j0utkMWrV3NzLdaK2gHhE0vi223X2whtosoGlrvi8f74JkETUB8WKWt8254YfrVFCr4NND28QZ0umSPU7Yy4|ampid%3APL_CLK|clp%3A2332490 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
odjinud Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 20. 1. 2026 v 12:50, Klotzman napsal: Můžeš: Panasonic RS-296US za 1275 USD Dik:-), ja tu mam k reseni cd prehravac denon, kde je v haji laser (nevim, jestli nechat vymenit nebo cele vyhodit), gramoradio grundig z sedesatych let, kde mi to prestalo zesilovat gramec, no a gramofon na kliku, kde je vada, ze se ta klika vraci zpet, takze se po natazeni musi zafixovat 5kilovym zavazim. Takze uz toho mam na praci dost
odjinud Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března 2 moje walkmany ze šuplíku, oba top kousky: Aiwa - rane 90tky; umel digi rádio s 20 predvolbama, ekvalizér, autorevers, dolby B, stereo nahrávání pres externí stereo mikrofon (velmi slušné, dalo se to pouzit i jako stetoskop:-)) Panasonic - konec devadestaek (?) - microwalkman, provoz na aku, autorevers, xbass, dolby B, plne v elektrice, DO na kabelu od sluchátek s funkci přetáčení na další skladbu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
siki Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Nádherné mechanické hračky dovedené k dokonalosti
odjinud Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března jj, svym zpusobem je mi to lito, ze tahle éra skoncila.
Berbatow Odesláno pondělí v 18:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:17 Technics z Tuzexu kolem 1980, cena s reproduktory stejné značky jak ojeté auto. Akai jsem kupoval někdy kolem 1991 od borce za 40k, včetně equalizeru Akai. Vše funkční. Odesláno z mého SM-S731B pomocí Tapatalk 2
bandicoot Odesláno pondělí v 19:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:07 Kámoš mi posílal kalkulačku, kterou jsem mu posunul na gymplu někdy v roce 93 poté, co jsem si koupil grafickou. Myslim, že jsem si ji dovezl z rajchu, kde jsem tehdy každé léto gastarbajtřil. Příští rok mu s ní bude maturovat kluk. Dodnes bez vad funguje a dokonce tam je i moje původní samolepka a pořád cítím na prstech chod tlačítek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno pondělí v 19:14 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:14 Technics jsem sbíral cca 35 let. Ve finále jsem se ho zbavil protože hrál na prd a pořídil silver řadu Pionner a Akai. Jsem na to starý hifi trochu úchylnej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Josef01 Odesláno pondělí v 19:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:21 @bandicoot Pořád sbírám zajímavé kalkulačky, tohle je zajímavá dvojice. Vlevo HP 41C (1979) a vpravo její novodobý klon od SwissMicros s kovovým tělem. Na svou dobu byla revoluční kalkulačka HP neskutečně vpředu - alfanumerický displej, tiskárna, čtečka čárových kódů, moduly RAM, softwarové moduly atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno pondělí v 19:32 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:32 A k tomu budky Infinity Rennaisance 90. Přehraje to kdejakou dnešní super sestavu za stovky tisís Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno pondělí v 19:42 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:42 Mam na chate starý gramoradio Grundig, tak 60 - 70ty leta. Radio uz nehraje, je v prd. lanovod, takže je jen jako zesik ke gramci. Ten jsen dojebal posledne ja neco v šasí ruplo a je v haji - prenoska jde nejmin do pulky desky, bliz ke kraji ne, a hraje to tak sekundu, pak nabyde dojmu, ze je na konci desky a vypne se. Zkusim to jeste rozebrat, ale moc tomu sanci nedavam. No a pak stary stero civkac Tesla B73, ten otec nekde nasel vyhozenej, a resim co co znamena jako vstup / vystup, viz foto. Ma to v sobe nejaky zesik, ale slo by to kopnout do toho gramoradia? To ma separé vstupy (petikolik) jak na gramo, tak civkáč. Druha možnost je, ze cele gramoradio vyhodim a koupim nejaky levny gramec (jaký?). Mam totiz i stare selakove desky na 78 ot./min. a to umi málokterý šasí. To v tom gramoradiu je 4 rychlostni, skoda ho. No a pak bych naopak chtel, aby ten civkáć fungoval jako koncovy stupen (bedny mam). Kam se tam pak pichne gramec? Ale bez extra zesiku to bude hrat nic moc, ne? Pak jeste mam stary Tesla reciever, do ktereho bych mohl pichnout oboje, no ale ten ma taky tak vykon 2x10W max. Bedny tomu ovsem odpovidaj, delal je tata. nekdy v 70tych letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
dykmore Odesláno pondělí v 20:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:38 (upraveno) Před hodinou, Josef01 napsal: @bandicoot Pořád sbírám zajímavé kalkulačky, tohle je zajímavá dvojice. Vlevo HP 41C (1979) a vpravo její novodobý klon od SwissMicros s kovovým tělem. Na svou dobu byla revoluční kalkulačka HP neskutečně vpředu - alfanumerický displej, tiskárna, čtečka čárových kódů, moduly RAM, softwarové moduly atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty swissmicros stroje jsem objevil asi před týdnem, máš jich víc? Mě zaujala ta DM42. Upraveno pondělí v 20:38 uživatelem dykmore
Josef01 Odesláno pondělí v 20:58 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:58 Ano, mám DM42, ta je skvělá a neskutečně přesná, přesnost 34 desetinných míst s exponenty v rozsahu od -6143 do +6144 mluví samo za sebe. Pro představu počet atomů ve vesmíru je 10⁸⁰ a počet všech možných šachových partií, které by se daly odehrát je 10¹²⁰. Mám i malinkou DM41.
VS Odesláno úterý v 03:48 Nahlásit Odesláno úterý v 03:48 (upraveno) před 8 hodinami, odjinud napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zleva pětikolíky - 2x mikrofon (asi dynamický a krystalový), rádio, gramofon, linkový vstup, výstup na sluchátka. Výstupy na reproduktory 4 ohm - pravý přední, pravý zadní levý přední a levý zadní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 03:52 uživatelem VS 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se