morbo Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Je to sice už skoro historickej dokument, ale pokud by měl někdo pocit, že každých 20 tisíc km je potřeba měnit přední plášť, tak doporučuju přečíst „Do Vladivostoku na zmrzlinu na kole“ z roku 2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibon Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Prodavači ostatků od Vondrušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Dnešní zásilka. Ještě jsem nečetl, ale už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) Už podruhý... Moje oblíbený historický arktický cestopisy. Neměl byste někdo tip na další tohoto žánru? Upraveno 25. února 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Včera jsem dočetl Waltariho: Jeho království. Ale z toho všeho, co jsem od něj četl, tak tohle bylo takové slabší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 https://www.databazeknih.cz/knihy/zatim-dobry-23623 Tak jsem se snad po dvou letech pustil do tohoto díla. Mašíni jsou asi nejkontroverznější odbojová skupina. Pro někoho vrazi, pro druhého hrdinové. Já se držím té druhé varianty. Kniha je výborně napsaná, je tam do detailů popsány život celé rodiny a člověk pochopí, proč to vše vlastně dělali. Trochu mě mrzel konec, že se po čtyřiceti letech v tom Německu Josef nepředstavil. Ale jinak kniha opravdu výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 12 hodinami, Radik napsal: Už podruhý... Moje oblíbený historický arktický cestopisy. Neměl byste někdo tip na další tohoto žánru? Tak je otázka, co jsi četl, počítám že profláknuté knihy asi znáš. Sám a sám Erebus Terror Balonem k severní točně Tajuplné a tragické břehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 5 hodinami, Klotzman napsal: Tak je otázka, co jsi četl, počítám že profláknuté knihy asi znáš. Sám a sám Erebus Terror Balonem k severní točně Tajuplné a tragické břehy Díky, některými jsi mě určitě inspiroval. Sám a sám mám přečtenou možná už 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 uz spominany Labyrint z ledu si cital? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 3 hodinami, jovani napsal: uz spominany Labyrint z ledu si cital? Ano, to jsem dočetl jako poslední a inspirací mi bylo tuším právě tohle vlákno. Do zásoby mám teď objednaný Erebus. Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Čtu teď tu Smršť od Jozefa Kariky a i když mám velkou úctu před každým, kdo sepíše víc jak dvě á čtyrky souvislýho textu, tak teda nic moc. Něco mě na tom jakoby sere, asi ty postavy tam a vlastně i ta zápletka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Někdy se to hodí :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 ... Jožka, to je borec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 45 minutami, heboš napsal: ... Jožka, to je borec ... Skoro se stydim ze me jeho knizka utekla, no objednano. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Moje domácí knohovnička je asi trochu odlišná od těch titulů tady. Asi jsem holt z toho nevyrostl.. teď čtu serii Orel od Simona Scarrowa.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Scarrow super, mam ho taky, jen sem nesehnal Gladiatora a Legii v cestine tak ty mam v anglickym paperbacku, ale treba casem... Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Jo jo , tyhle dva díly mne vyšly hodně draho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ale rekl bych ze porad lepsi nez zkouset sehnat Vladce strachu nebo Cestu krve Nastesti ty sem si precetl jeste v dobe kdyz za ne lidi nechteli nesmysl a v klidu je pustil dal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Po dlhsej dobe som znova vytiahol Vyhlidku, ktoru poznam naspamät, ale je to proste oddych.... a striedam to so stromami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 V 1. 4. 2021 v 14:26, Dantechno napsal: Moje domácí knohovnička je asi trochu odlišná od těch titulů tady. Asi jsem holt z toho nevyrostl.. teď čtu serii Orel od Simona Scarrowa. Sent from my iPhone using Tapatalk Toho miluju, takove pohadky pro "velke kluky" Zkus https://www.databazeknih.cz/serie/sharpe-771 neco podobneho z obdobi Napoleanskych valek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se