Radik Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Momentálně A. C. Clarke - Kladivo boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 konecne prislo aj darcek z poslednych vianoc :Michael Haag - Templáři , fakta a mýtus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Sice to nectu, protoze jsem linej a to posloucham jako audioknihu, ale dost me to bavi https://www.databazeknih.cz/knihy/smrtka-zatva-smrti-smrtka-334111 a i dalsi knihy od Neila zni celkem zajimave https://www.databazeknih.cz/autori/neal-shusterman-88656 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Další díl " Hraju abych žil " od Dmitrije Rusa - Dluh - opět velmi čitelné. Už mám v tabletu další dva díly -Inferno a Bitva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Vynikající, doporučuji -Miroslav Bárta : Sedm zákonů: Jak se civilizace rodí, rostou a upadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Pokud to tu nebylo - Tomáš Etzler / Novinářem v Číně, co jsem to proboha udělal? - výborný a zajímavý (i děsivý) čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Jsem dnes navstivil antikvariat a tohle me zaujalo. Kdyz se nesmely vydavat Lidove noviny, tak takhle se balil napriklad Capek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 jako další jsem vzal Chris Bonington: Everest - tvrdá cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 V 2. 11. 2021 v 9:59, Irwinek napsal: Další díl " Hraju abych žil " od Dmitrije Rusa - Dluh - opět velmi čitelné. Už mám v tabletu další dva díly -Inferno a Bitva. Tohle byl fakt dobrej tip! Diky. Jsem na 25% prvni knizky a je to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 před 18 hodinami, Maxmillian napsal: Tohle byl fakt dobrej tip! Diky. Jsem na 25% prvni knizky a je to parada. Tak to jsem rád Jsem v poslední třetině zatím posledního dílu a čte se to samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 R.I.P. a díky za všechny skvělé knihy ... https://www.idnes.cz/kultura/literatura/wilbur-smith.A211114_100204_literatura_jgo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Dočetl jsem zatím poslední díl " Hraju abych žil " - Bitva od Dmitrije Rusa a do dalšího dílu se budu užírat jinak jsem o víkendu našel Václav Šorla - Vzpoura mozků a s velkou chutí jsem si to přečetl. Teda, kniha nemá to kouzlo, které měl animáč na poslední stránce ABC za mého mládí, ale stejně to byla paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 @Irwinek dobrá zpráva! Poslední díl je v prodeji! https://www.palmknihy.cz/ekniha/valka-339933 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Ahoj, nemáte někdo Bitvu a Válku staženou v ebooku? Nikde to zatím není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 před 40 minutami, Pege1012 napsal: Ahoj, nemáte někdo Bitvu a Válku staženou v ebooku? Nikde to zatím není. Myslel jsem samozřejmě "Hraju abych žil" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Včera jsem dočetl od Poláčka Hostinec u kamenného stolu. Volně ke stažení mobi a další formáty a to nemá chybu. Film je paráda, ale knížka je eště vyšší level. Pak jen taková zajímavost na bazoši, kdosi prodává Cestu krve od Kulhánka za 54tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Steinbeck, Toulavý autobus, vypadá to jako limonáda, ale pak člověk přijde na to, že tam vlastně analyzuje dnešní problémy všehomíra, před 70 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 V 15. 11. 2021 v 7:50, Irwinek napsal: jinak jsem o víkendu našel Václav Šorla - Vzpoura mozků a s velkou chutí jsem si to přečetl. Teda, kniha nemá to kouzlo, které měl animáč na poslední stránce ABC za mého mládí, ale stejně to byla paráda Vzpouru mozků mám jako audioknihu, zatím jsem jen namátkou projel pár úryvků a vypadá to dobře ... samozřejmě původní komiks z ábíčka je TOP, kdysi jsem to měl komplet, bohužel to skončilo někde v propadlišti dějin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 V 25. 10. 2021 v 18:28, nizkotucnytvaroh napsal: @HasňaJsem rád, že tu nejsem sám, s vytříbeným vkusem, na neznámé autory Nemáš nějaký tip, na něco podobného žánru? Díky J. Ahoj, KolymaTales na mě stále čekají, mám nové vydání, už asi 2 roky :-). jinak s touto tématikou doporučuju: R. Kapuściński: Impérium (Absinth, perfektní nakladatelství, doporučuju pozornosti) S. Fitzpatrick: Každodenní Stalinismus (poměrně detailní a velmi sugestivní popis zejména 30. let a stalinského teroru) S. Alexejevičová: Doba z druhé ruky (rozhovory s mnoha lidmi z SSSR, různorodé, hustota, Nobelovka :)) všechny ty knížky jsou relevantní a přitom velmi čtivé. Zajímavou postavou je také např. Josif Brodskij, četl jsem Rozhovory s Josifem Brodským, ale nerozumím poezii, takže jsem přeskakoval. Nicméně jeho zážitky z psychiatrické léčebny jsou... ehm... velmi kruté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 dnes predstavena kniha Jozef Gurnik - Tatry z chodnika, objednal som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se