nickolas Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ... vracím se k Nesbovi.. Né že by to byl vrchol literatury, ale mě se ten alkoholik (H.H.) líbí... Detektivky skoro nečtu, tak to neumím posoudit žánrově a z hlediska kriminalistického se o to raději nepokouším...ale čte se mi to dobře a mám to jako fajn relax. Stejně tak Forsyth - pohádky, ale dobře se to čte. Takový Le Carré už je co do realističnosti rozhodně o pár koňských délek vepředu, ale zase na spoustu lidí působí moc nudně. Já mám až na dvě knihy všechny, co vyšly česky (anglicky se na dovolené nějak domluvím, ale nepočtu si).A nesnáším krátké knížky...jak to má do 400 stran, tak jsem předem zklamaný, že to bude moc krátké a na další "díl" budu čekat neúměrně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Včera jsem dočelt Mravence od Bernarda Werbera. Myslím, že tuhle knihu tady před časem doporučoval SCIFI. Velký díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Včera jsem dočelt Mravence od Bernarda Werbera. Myslím, že tuhle knihu tady před časem doporučoval SCIFI. Velký díky za tip! jojo je to jedna z nej knížek. jsou ještě další dva díly. koupit se už nedají ale pro čtěčku jdou sehnat. já jsem začal číst písečnýho muže od keplerů a opět to začíná zhurta. jen mi přijde divný že to není tak populární jak nesbo když je to lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ja jsem zkousel Svedkyni ohne, ale nejak jsem to nemohl pohryzt... Fakt ti Kepleri prijdou lepsi? Ze bych to jeste zkusil?<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Mna teraz beru traja spisovatelia,Leo Kessler,Swen Hassel,Helmuth Nowak,super pribehy z II.svetovej vojny.Díky za inspiraci,Svena čtu už po druhé a zatím jedny z NEJ co jsem četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ja jsem zkousel Svedkyni ohne, ale nejak jsem to nemohl pohryzt... Fakt ti Kepleri prijdou lepsi? Ze bych to jeste zkusil?<br /><br />o dost lepší ale čti od prvního dílu. případy jsou různý ale děj na pozadí pokračuje přes všechny díly a ten mi přijde stejně dobrej jako hlavní děj ještě lepší než kepleři je ale jusi adler olsen. žena v kleci, zabijáci, vzkaz v lahvi a složka 69 jsou podle mě nejlepší severský detektivky současnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Díky za inspiraci,Svena čtu už po druhé a zatím jedny z NEJ co jsem četl.co je ten sven zač? dej na něco tip. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Scifi diky za tip...<br /><br />Sven Hassel viz. http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sven_Hassel<br /><br />Pribehy ze 2.svetove. Cte se to dobre.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Minulý týden jsem dočetl Stoletého staříka co vylezl oknem a zmizel od Jonase Jonassona a musím říct, že jsem se opravdu bavil, takovej švédskej Forrest Gump...zkrátka pohodové čtení v záplavě všech těch dnešních detektivek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 souhlas, dostal jsem ji na vánoce a do dvou dnů to padlo :-) Minulý týden jsem dočetl Stoletého staříka co vylezl oknem a zmizel od Jonase Jonassona a musím říct, že jsem se opravdu bavil, takovej švédskej Forrest Gump...zkrátka pohodové čtení v záplavě všech těch dnešních detektivek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Prave tuto knizku ctu a taky se u toho velmi bavim. Rovnez doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zrovna to zfilmovali a ukázky vypadají velmi velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 tak to neni pro me, jak se mi knizka libi tak o film nemam zajem, jen mi to zkazi dojem z knihy ;-) Zrovna to zfilmovali a ukázky vypadají velmi velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) tak to neni pro me, jak se mi knizka libi tak o film nemam zajem, jen mi to zkazi dojem z knihy ;-) četl jsi forest gumpa? Film to rozhodně nezkazil. Tady to bude stejně. Posuň si paradigma. Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 S tim Forestem to je perfektni priklad. Myslim ze ten film je o kus vys, nez knizni predloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Kniha sice většinou zvítězí nad svou filmovou podobou, ale zrovna Forrest patří mezi příklady kde je to podle mého přinejmenším plichta (podobně jako Vykoupeni z věznice Shawshank...).Jinak jsem teď také skouknul ukázky a vypadají fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 V poslední době Tess Gerritsen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 díky doktore, nic si posouvat nehodlám ;-) Foresta jsem jenom viděl ale nečetl. Prostě když znám knžní předlohu a navíc dobrou, tak mi připadne zbytečný se podívat i na film a sledovat jak se s tím režísér a herci poperou. Zásadovej v tom samozřejmě nejsem (např. Píseň ledu a ohně mám taky přečtený a nedávno jsem viděl i seriál), ale zrovna u "staříka" mě ten film neláká. Takže asi tak četl jsi forest gumpa? Film to rozhodně nezkazil. Tady to bude stejně. Posuň si paradigma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Nemáte někdo toho stoletého staříka v elektronické podobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Juraj11: Dej mi na sebe e-mail do PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se