redd Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) Richard Feynman - To snad nemyslíte vážně Jde o povídky z života známého fyzika, čtivé a zábavné... Upraveno 21. října 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Aldoux Huxley - After Many a Summer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Našel jsem kouzlo e-knih a můžu doporučit. D_Morell-1_Bratrstvo_růžeD_Morrell-2_Bratrstvo_kameneD_Morrell-3_Svazek_noci_a_mlhy A je to opravdu dobré čtení Teď čtu - David Morell - Pátá profese A zatím taky moc dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Richard Feynman - To snad nemyslíte vážně Jde o povídky z života známého fyzika, čtivé a zábavné... Vyborna knizka, cetl jsem ji uz dvakrat. Vzhledem k tomu, ze jsem fyzik, tak jsem si ji vazne uzil. Feynman byl skutecnej fenomen, vazne machr! Ja jsem za posledni dobu precetl dve skvele knihy - Rju Murakami (jmenovec Harukiho, coz je taky muj oblibenej autor): V polevce miso. Od tyhle knihy jsem se nedokazal odlepit, dokud jsem ji nedocetl a dost mi behal mraz po zadech. A pak Alabama song autora Gillese Leroye. Tohle je zcasti realisticky a zcasti prikrasleny pribeh F. S. Fidgeralda a jeho manzelky Zeldy psany v ich forme, jakoby ho psala prave ona. Perfektni kniha, za dva dny jsem to zhltl . Momentalne mam Exuperyho Moje planeta, coz je souborne vydani Maleho prince, Kuryra na jih, Zeme lidi a jeste, myslim, neceho. Presne to pasuje do moji aktualni nalady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Uplně poslední knížka byla Nebe nezná vyvolených od Remarqua. Auta, auta a nemoc, bohužel. Nicméně by se mi tam úplně hodily nějaké pořádně závodní hodinky, když už se tam tak probírají ty auta. Celkem oddechová knížka. Jinak z těch slavnějších je to Sophiina volba a to můžu všem doporučit. Stojí za přečtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Již nějaký čas čtu elektronicky, nyní na Kindle 3 John F. Fairbank - Dějiny Číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Již nějaký čas čtu elektronicky, nyní na Kindle 3 John F. Fairbank - Dějiny Číny. Když už jsme u toho Kindle 3, stojí to za to? Plánuji si ho pořídit, protože ve škole musíme hodně číst a nebaví mě sebou věčně vláčet knížky. Takže jak se pocitově čte, jako papír? Mě na pc dost bolí oči, i z Kindle čtečky na Androidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Já chci taky hodit něco do éteru, a tak všem doporučím Roberta Harrise - Imperium... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Jelikož si právě užívám lehčího nachlazení,tak jsem od úterka začal číst DRACULU v původní verzi od Brama Stokera.Moc jsem tomu nedával,ale nakonec docela dobrý počtení. Jinak nedávno jsem dočetl od Dona Browna Anatomii lži a taky to nebylo špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Fareed Zakaria - Postamerický svět, špičkové čtení a analýza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Richard Feynman - To snad nemyslíte vážně Jde o povídky z života známého fyzika, čtivé a zábavné... Pokud se Ti líbilo, doporučil bych ti přečíst si i jené knížky, které byly u nás přeloženy - O povaze fyzikálních zákonů, O smyslu bytí, Snad ti nedělají starosti cizí názory a pár dalších...Perfektní a hlavně srozumitelné. Upraveno 23. října 2010 uživatelem pafka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Když už jsme u toho Kindle 3, stojí to za to? Plánuji si ho pořídit, protože ve škole musíme hodně číst a nebaví mě sebou věčně vláčet knížky. Takže jak se pocitově čte, jako papír? Mě na pc dost bolí oči, i z Kindle čtečky na Androidu. Určitě stojí. Objednali jsme si jeden s přítelkyní dohromady a po týdnu jsem objednával další, aby jsme měli každý svůj. Display je neuvěřitelnej každý kdo ho viděl nechápe je to jako vytisknutý text pod plastovou folií. Celkově je to příjemné zařízení a poměr cena výkon je super! Jen na scanovaná pdf = text jako obrázek je to tak tak záleží na scanu, ale na beletrii v mobi je opravdu super a čte se velice pohodlně, navíc zvládá i komiksy v pdf ideálně černobílé již v originálu - Sin City, Red Meat, Garfield :-) Další vychytávka ve spojení s www.instapaper.com si jednoduše vytváříš "časopis" článků z webu a tento se ti automaticky posílá do Kindle, perfektně funkční a jednoduché. Za mě Kindle 3 rozhodně ano - prostě funguje jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Určitě stojí. Objednali jsme si jeden s přítelkyní dohromady a po týdnu jsem objednával další, aby jsme měli každý svůj. Display je neuvěřitelnej každý kdo ho viděl nechápe je to jako vytisknutý text pod plastovou folií. Celkově je to příjemné zařízení a poměr cena výkon je super! Jen na scanovaná pdf = text jako obrázek je to tak tak záleží na scanu, ale na beletrii v mobi je opravdu super a čte se velice pohodlně, navíc zvládá i komiksy v pdf ideálně černobílé již v originálu - Sin City, Red Meat, Garfield :-) Další vychytávka ve spojení s www.instapaper.com si jednoduše vytváříš "časopis" článků z webu a tento se ti automaticky posílá do Kindle, perfektně funkční a jednoduché. Za mě Kindle 3 rozhodně ano - prostě funguje jak má Souhlasím, ten display je úžasný. Nemůže se to samozřejmě srovnávat s barevnými podsvícenými LCD. Je to úplně něco jiného. Po delším čtení z podsvícených LCD mi oči bolí, po několikahodinovém čtení z E-Ink Screen naprostá pohoda. Instalovaný Internetový prohlížeč je též omezeně použitelný. Myslím si ale, že na školní použití, zvláště pro technické obory, nejsou čtečky jako takové moc vhodné, ne pro kvalitu displaye, ale právě pro svůj čb display. Grafy nejsou totiž přehledné a srozumitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Souhlasím, ten display je úžasný. Nemůže se to samozřejmě srovnávat s barevnými podsvícenými LCD. Je to úplně něco jiného. Po delším čtení z podsvícených LCD mi oči bolí, po několikahodinovém čtení z E-Ink Screen naprostá pohoda. Instalovaný Internetový prohlížeč je též omezeně použitelný. Myslím si ale, že na školní použití, zvláště pro technické obory, nejsou čtečky jako takové moc vhodné, ne pro kvalitu displaye, ale právě pro svůj čb display. Grafy nejsou totiž přehledné a srozumitelné. Ano souhlasím nejlepší je na beletrii, články - prostě text jako takový.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Momentálne som dočítal a mám rozčítané: Jan Keller - Tři sociální světyhttp://www.martinus.sk/?uItem=86888 Andy Summers - I'll Be Watching You: Inside The Police, 1980-83http://www.martinus.sk/?uItem=36216 Ľuboš Blaha - Späť k Marxovi?http://www.martinus.sk/?uItem=72198 Don Thompson - Jak prodat vycpaného žraloka za 12 milionu dolaruhttp://www.martinus.sk/?uItem=81015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Asi 2 tyzdne dozadu som docital Josepha Hellera - Hlava XXII. Na odporucanie kolegu sa asi pustim aj do jeho inej knihy - Buh vi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Asi 2 tyzdne dozadu som docital Josepha Hellera - Hlava XXII. Na odporucanie kolegu sa asi pustim aj do jeho inej knihy - Buh vi. Buh vi je sranda, to si uzijes ... Ja ted ctu drooda od dana simmonse ... od ktereho je tedka na pultech znovu vydana serie Doba Mrchozroutu komponova jen do jedne knizky ale s trochu jinym nazvem, kterouzto vam s klidnym srdcem taky mohu doporucit Upraveno 25. října 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Asi 2 tyzdne dozadu som docital Josepha Hellera - Hlava XXII. Na odporucanie kolegu sa asi pustim aj do jeho inej knihy - Buh vi. Hlava XXII je ovšem opravdová klasika. Alespoň pro můj ročník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 A tie mladsie rocniky ako som ja po precitani pochopia preco je to klasika :-) inak asi 2. najlepsou postavou je Milo - cast kde svojimi lietadlami bombardoval most a svojimi delami ten most aj branil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlonK Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Po objaveni kuzla e-inku na kindle 3 citam ako drak Momentalne docitavam piatu knihu tetrologie o hliadkach od Sergeja Lukajenka a po tom sa vrham na Jazernu pani od Sapkowskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se