Jump to content

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Recommended Posts

Ja precetl obe pokracovani, a nejak zvlast spatny mi to nepripadalo. Ten pribeh uz je podle meho nazoru vydojenej az na kost, ale styl Larssonova psani, myslim, trefil dost dobre.

Ach jo, podruhý jsem se nechal nachytat a rozečetl od Lagercrantze pokračování Milenia (to druhý), já nevím jestli je to fakt tak špatný nebo je to překladem, ale pro mě utrpení... Varuju ostatní.

• 5 weeks later...

Stačí první 3, pak to jde dolu. Jako Harry Hole - tam prvních 5 a pak uz o ničem.

Ten Lazar taky, jo? V tom případě mně tady dlužíte tři kila. Anebo ne - dluží mně je Bert, von je tady za to odpovědnej.

Edited by Zmizík

Je to stejný jako první tři Adler-Olsen taky pecka a pak uz vo hovne.

Tak mně je dlužíš ty nebo já už nevím kdo. To už máme šest set korun. Knihu sem nečet a částka taky nesedí.

Edited by Zmizík

Na dovolené jsem po prvních třech dnech lehl s rýmičkou z klimatizace a asi za 2 dny intenzivního ležení jsem přečetl 13 knížek. Bylo to fajn :) Kromě nějakých sbírek povídek mě neznámých sci-fi a fantasy autorů jsem přečetl skoro celou ságu Kroniky Amberu, nebylo to zlé. Ale hlavně Solaris od Stanislawa Lema. To byl hodně nevšední zážitek. Film jsem neviděl ale knihu jsem přečetl jedním dechem, kdyby měl někdo zájem tak jí pošlu dál.

Právě teď mám na nočním stolku Andrzej Pilipiuk - Conan Destilátor

Stále víc se utužuji v přesvedčení, že Poláci mají na psaní fantasy a sci-fi nějaký speciální talent protože to je taky pecka, stejně jako zbytek série o Jakubu Vandrovcovi.

Edited by Drooz3R

Jestli jedeš na polský vlně, tak dej od Lema Kyberiádu (Kyberiáda: bajky kybernetického věku) :).

Obecně bych řekl, že Poláci a Rusové píšou jinak než zbytek světa a vždycky je to hodně netradiční zážitek.