klobadysek Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 (edited) Ahoj kucii, je to dost pozde, ale kdo mate zajem o Chronorisky pry nosene 2 krat, posila i do Evropy tak tady jsou: aukce cislo:270142730909 Link:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=017&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=270142730909&rd=1&rd=1 zatim jen jeden prihazujici je to na $900, min jak polovicni cena za nove, pres dve hodiny do konce, proste sance. Vzdycky se takhle mucim, ale neda se nic delat, barak se sam nepostavi Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 13, 2007 by klobadysek
Ondraj Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Tak tyhle jsem měl už i na ruce, jsou moc fajn.
NIGHTinGALE Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Seděl jsem u PC a koukal na ně snad hodinu. Nakonec mě odradilo, že prodejce má jen 13 hodnocení (samý nákup levných ptákovin) a že uveřejnil jen velmi malé fotky. Ale pokud prodával skutečně to, co deklaroval, tak to byla perfektní koupě
Recommended Posts