Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolegové, znalí věci. Už pár dílů se dívám, cože to má pan vrchní Arazim v četnických humoreskách na ruce za hodinky.

Co se tak tehdy nosilo, s přihlédnutím, že p. Arazim byl v Rusku v legiích?

Díky.

Posted

mě to v jednom díle přišlo jako předělávka kapesních

Posted

Průměr 42mm (bez korunky) a vyráběl se ve 20´ letech. To by i odpovídalo.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 1 month later...
Posted

Viděl jsem všechny díly a nikdy mě to nenapadlo koumat co má na ruce, není to už závislost vážení :smile_anim:

Posted

Fofrak: Ale pane kolego, samozřejmě, že je to závislost. A myslím si, že to tady ani nikdo nebude zpochybňovat, nebo se nad tím pozastavovat. Tohle forum je přeci o závislosti.

Posted

Ty Fofraku, chronomag je take forum o hodinkach, víš. No a každý spravný člen je v pátek večer je nalepený pět cenťáků u televize a zkoumá, co nosí četnici za digitalky...

Až tu budeš trošku déle, tak Ti nebude připadat divné.

Posted
Ty Fofraku, chronomag je take forum o hodinkach, víš. No a každý spravný člen je v pátek večer je nalepený pět cenťáků u televize a zkoumá, co nosí četnici za digitalky...

Až tu budeš trošku déle, tak Ti nebude připadat divné.

Svatá pravda :smile_anim: při humoreskách furt čumím na ruky

Posted

V posledním díle byl poměrně slušný detail na Arazímovy tikátka, ale jen krátce. Nicméně už i na ženských zkoumám co mají na ruce a nikoliv prsa a ostatní příslušenství.

Posted
V posledním díle byl poměrně slušný detail na Arazímovy tikátka, ale jen krátce. Nicméně už i na ženských zkoumám co mají na ruce a nikoliv prsa a ostatní příslušenství.

Jj, je to tak - taky nejdriv koukam na ruce a az jestli ma zenska pekny hodinky, tak se podivam, jak je na tom zbytek osoby ;)

Nastesti uz jsem zenat, takze si nikoho hledat nemusim, kdybych musel, tak bych mel asi smulu :D Leda bych se nekde potkal s tou vyvojarkou od JLC ;)