Jump to content

Recommended Posts

Posted

Žádali jste někdy o zaslání COSC certifikátu od Omegy? Poslal jsem před čtyřmi dny na aftersales@omega.ch žádost o zaslání certifikátu spolu s naskenovanou záruční kartičkou a zatím od nich není žádná odezva...

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
To tady opravdu není nikdo, kdo zkoušel od Omegy získat COSC certifikát???

Ty jsi ke svym hodinkam nedostal?

znovuvystaveni karticek trva i nekolik mesicu....

• 2 weeks later...
Posted

tak právě jsem taky zažádal o ten certifikát tak jsem zvědavej kdy přijde :)

Posted

Ke chronometru se nedává automaticky ? ke svému, ale od jiné značky jsem ho měl v krabičce spolu s plastovou kartičkou, na které je uvedeno výrobní číslo.

Posted (edited)
Ke chronometru se nedává automaticky ? ke svému, ale od jiné značky jsem ho měl v krabičce spolu s plastovou kartičkou, na které je uvedeno výrobní číslo.

U omegy ti daji certifikát v podobě takove jakoby plastove karty kde je jen číslo hodinek a strojku? Ale takovy ten jak jsou na něm údaje o měření a naměřených odchylkách v ruzných teplotach a polohach ten je na vyžádání :)

Edited by Messiah
Posted
U omegy ti daji certifikát v podobě takove jakoby plastove karty kde je jen číslo hodinek a strojku? Ale takovy ten jak jsou na něm údaje o měření a naměřených odchylkách v ruzných teplotach a polohach ten je na vyžádání :)

Tak to máš pravdu, mám jen kartu, takový jako posílám pro ilustraci na obrázku nemám.

Posted

Jak jsi o ten certifikát žádal? Poslal jsi mailem na nějakou adresu kopii (fotku) těch červených kartiček? Odpověděli ti, že ti ten certifikát pošlou?

Já totiž před několika dny o certifikát žádal s fotokopií kartiček a poslal jsem to na adresu AfterSales@omega.ch, tak chci vědět, jestli jsem to udělal správně.

Díky

Posted
Jak jsi o ten certifikát žádal? Poslal jsi mailem na nějakou adresu kopii (fotku) těch červených kartiček? Odpověděli ti, že ti ten certifikát pošlou?

Já totiž před několika dny o certifikát žádal s fotokopií kartiček a poslal jsem to na adresu AfterSales@omega.ch, tak chci vědět, jestli jsem to udělal správně.

Díky

hehe udělal jsem to stejně jestli správně to nevím :))) Uvidíme ale ten certifikát vypadá vážně hezky :thumbsup_anim:

Posted
hehe udělal jsem to stejně jestli správně to nevím :))) Uvidíme ale ten certifikát vypadá vážně hezky :thumbsup_anim:

No, hlavně se dá podle tohoto certifikátu zjistit, v jaké poloze se může čas "upravovat", aby hodinky šly co nejlépe. Například když se předcházejí, tak stačí zjistit, v jaké poloze se zpožďují (pokud vůbec) anebo se zrychlují nejméně...

Posted
Tak certifikát už mi přišel, funguje to! ;) Trvalo to cca dva týdny.

A jak sis o něj zažádal? Mailem s přílohou (fotky s kartičkami)? Přišla ti nějaká automatická odpověď? Anebo jsi o to žádal nějak jinak?

Díky