shag Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) 1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy4. m.n.5. adamjursa6. HonzaS7. Stopa99 50/508. shag 50/50 Upraveno 21. května 2012 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 zdar, pokud to zůstalo u pátku, tak dorazim. 1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy4. m.n.5. adamjursa6. HonzaS7. Stopa99 50/508. shag 50/50 9. amateur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 jojo, patek plati, vcera jsem tam daval rezervacku1. OldBlack2. sibirnaya3. gougy4. m.n.5. adamjursa6. HonzaS7. Stopa99 50/508. shag 50/50 9. amateur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Borci pardon, já chtěl dát aspoň kafe (spal jsem dneska cca 2 hodiny), ale nedám ani to a padnu za vlast:( Jsem rád, že kouzelníka (po dloooouhé době) jsem díky OB mohl potkat včera v Nautilárně. Vzhledem k obsazení jsem si jistý, že i v malém množství budete důstojně reprezentovat magory (chrono) a přeji prima páteční večer!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 hosi, diky za ucast, bylo to fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 uz kua vyberte lepsi termin, taky chci hrat tu hru s napojovym listkem, to crodino uz me se.re Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 tak vyber ty, zkus konec cervna, napriklad. to by mohlo bejt aji teplo, ze bysme se sparili na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) tak vyber ty, zkus konec cervna, napriklad. to by mohlo bejt aji teplo, ze bysme se sparili na terase jo, to je super napad, zjistim kdy se spolubydlici hodla vratit z dovolene a poresim Upraveno 26. května 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 ... taky chci hrat tu hru s napojovym listkem, to crodino uz me se.re Jakou hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Jakou hru? ale takova nevinna detska hra co se ve statlu hrava o stedrem veceru, vyhral lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 ale takova nevinna detska hra co se ve statlu hrava o stedrem veceru, vyhral lib Ja tu infantilni hru hral taky? To bych se divil ... I kdyz vlastne nedivil, protoze mam celkem slusny wokno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 libco jsi wole na bedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Byl si v 7 na airsoftu, softballu nebo kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) Byl si v 7 na airsoftu, softballu nebo kde? No tak v 7 ne, ale I tak to bylo nechutne brzy. Upraveno 26. května 2012 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 libco jsi wole na bedne Tak proto me rano tak bolela hlava? Som volaky zmateny. Ze bych se fakt do te hry zapojil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Ze bych se fakt do te hry zapojil? Nezapojil, zustal jsi u bileho, gas se se spatne dival. ______________________________________________________________________________ Kratke shrnuti z brnenskeho srazu: Nejsem si jisty, zda se jeste jednalo o sraz Chronomagu nebo to bylo setkani majitelu hodinek bez fantazie neboli Rolexaru. Zaznamenal jsem i nejake nudne Breitlingy. Vyjimku povrzovalo pouze par majitelu IWC, kterou ovsem ponekud pokazila jejich prilisna chvala od jednoho z ucastniku. Ozivenim byly nejhezci novodobe soliter Primky z Eltonu a nekolik minoritnich znacek napr. Hanhart, Damasko, UN nebo Junghans, o coz se spise postarali nekteri kolegove ze Slovenska, ktere jsem rad poznal. Jidlo celkem v poradku, jen priprava steaku co do propecenosti jim delala velike potize. Trochu si tam pletou pojmy jako rare a medium. Skvelym kulinarskym zavrsenim vecera byly syrove talire a jednohubky (diky libe). Piti by se celkem nevymykalo standardu obdobnych setkani, t.j. Coca-Cola, nejake to alko i nealko pivo, nebyt jednoho brnenskeho floutka, ktery vymyslel velmi zabavnou zalezitost. Jednalo se o nahodne otevreni coctailoveho napojoveho listku a vyber nektereho z nich. Takze pokud jsem si schopny vzpomenout zacala to Pina Colada, i kdyz skutecnym startovacim drinkem byl zrejme See Lüftchen cili Sea Breeze, dale Caipirinha, Black Russian, Daiquiri Lime Frozen, Desperado, Gin Fizz, Mexican Fall, Long Island a mozna jsem na neco zapomnel. Dokonce se jeden z ucastniku hry pokusil do vyberu propasovat nealkoholicky Atlantic, coz jsme ovsem vcas odhalili. A bud toho pri piti vydrzim cim dal vic nebo se s postupujicim mnozstvim coctailu snizoval obsah alkoholu v nich (ne ze bych podeziral personal ), protoze jsme jeste doma dovrsili cely vecer nekolika panaky sladove Finlaggan. Takze panove diky za prijemnou spolecnost a tesim se nekdy priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Vídím, že jsem o hodně přišel ale zase jsem si odnesl nový nick, díky kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Vídím, že jsem o hodně přišel ale zase jsem si odnesl nový nick, díky kamile zivot je otazkou priorit. kdyz das prednost filharmonii na kravaku pred nasi coctail party, tak okradas hlavne sam sebe to kamil: ty to pises podle uctu, nebo mas takovyho pamatovaka? chybi ti tam jen jeden drink, ale nevim kerej, v pondeli se podivam, ucet sem nechal v praci.. kazdopadne neska tam du na obed, kupodivu vyjimecne nemusim soferovat, tak si dam long island iced tea na terase na tvou pocest, bylo nam potesenim, live long and prosper, mein Führer jako po triceti letech abstinovani, resp jen o whisky a bourbonu, zacit znova s michackama, to chce kuraz Upraveno 27. května 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Vídím, že jsem o hodně přišel ale zase jsem si odnesl nový nick, díky kamile Máš kliku, že se mi nepovedlo přihlásit rovnou v baru přes wi-fi, měl bys to dočasně na jursaadam, jak navrhoval Libor. to kamil: ty to pises podle uctu, nebo mas takovyho pamatovaka? chybi ti tam jen jeden drink, ale nevim kerej, v pondeli se podivam, ucet sem nechal v praci.Bylo to z hlavy, jen jsem se musel podívat, jak se píše Caipirinha a jeden drink jsem dopisoval dodatečně. bylo nam potesenim, live long and prosper, mein Führer Potěšení bylo na mé straně, ale zklamal jsi absencí při degustaci sladových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 (upraveno) sibir: nedal ti personál tu "knížku" o Rolexu, kterou jsem tam zapomněl? Já jen, že kdyby jo, tak já ju zpátky nechcu... Kamil: Já se obávám, že s tím jídlem jsme to schytali jen my dva, gas a iwcmann to už pak měli tuším úplně v pořádku, já pak celej večer od gase poslouchal, že jsem úplně blbej, že jsem to měl vrátit, ale hlad byl silnější Měl jsem objednáno medium rare a dostal very well done... Upraveno 27. května 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se