Jump to content

Modré Prim Sport I

Recommended Posts

Posted

Kolikpak stály, není-li to tajné?

Posted

Taky se mi moc libi. Gratuluji. Modre jsou podle meho nazoru hezci nez zlute nebo cervene.

( I kdyz i ty jsou hodne pekne. )

Ale myslim, ze nejhezci budou cerne.

Nemate nekdo fotografii cernych Prim Sport I generace po renovaci?

;-)

Posted
Tak koukám, pánové, že v Eltonu za chvíli nebudou vyrábět nic jiného, než Sporty Igen. Jejich popularita prudce vzrůstá. :smoke:

Asi to tak bude, ted´jsou na řadě černé

Posted

Takže je cena tajná, koukám :(

Posted

Já nepotřebuji nic kalkulovat. je to stejné, jako když dám auto do servisu a sdělím, kolik mě to stálo. Je na tom snad něco divného či pohoršujícího? Snad jedině v případě Prim je sprosté mluvit o cenách. Tohle prostě nikdy nepochopím.

A ty Primky zase nejsou záležitost za milióny, že by to muselo být tak tajné. já nechci říkat, že je to drahé nebo levné, jen mě zajímá cena. Nic víc, nic míň. Představte si, že takto neochotně by mluvili o ceně všichni obchodníci. To by se nám to panečku nakupovalo. Vím, že si to nepřeje Prim, aby se ceny zveřejňovaly. Je to nějak závazné či součást objednáky ? Omlouvám se všem, kteří patří do té lepší společnosti.

Posted
Já nepotřebuji nic kalkulovat. je to stejné, jako když dám auto do servisu a sdělím, kolik mě to stálo. Je na tom snad něco divného či pohoršujícího ? Snad jedině v případě Prim je sprosté mluvit o cenách. Tohle prostě nikdy nepochopím.

A ty Primky zase nejsou záležitost za milióny, že by se v to muselo být tak tajné. já nechci říkat, že je to drahé nebo levné, jen mě zajímá cena. Nic víc, nic mííň. Představte si, že takto neochotně by mluvili o ceně všichni obchodníci. To by se nám to panečku nakupovalo. vím, že si to nepřeje Prim, aby se ceny zveřejňovaly. Je to nějak závazné či součást objeddnáky ? Omlouvám se všem, kteří patří do té lepší společnosti.

mas recht. souhlasim s tebou. jde o prd a ne o nejakej hrad na kopci.

Posted

Krásný kousek, gratuluji, bezva barva, opravdu ! :)

:D :D Už druhá reakce rovnou a jenom na cenu, no jasně, jde o prd, ale na hodinkách je to to nejdůležitější :D Škoda, že ty hodinky vůbec něco stojej, chronomag by jinak nestál za hovno. :D.

Posted

Já myslel, že Cigi životně opovrhuje Chronomagem a on tu vtipkuje znovu. Zásada je zásada ;)

Hele ty hodinky jsou pěkný, to už tu ví každý, tak proč to psát, jsou prostě pěkný ! Já ale nevím na kolik dnes takové hodinky přijdou. A to ani řádově.

Všude ve slušných společností existuje nějaký ceník (byť orientační), cena se dá uvést za konkrétní výkon, či hodinu práce.

A nemusíš to vždy shrnout ze stolu, že se tu někdo zajímá jen o ceny. Co se týká Primu, tak já už jsem si také lecčím stačil projít.

Posted

blahopreji ke krasnym hodinkam at slouzi ;)

cena repase je vec jina, a pokud ji nekdo opravdu chce vedet, at se snad radeji zepta primo Prima, on to jiste rad objasni

Posted
blahopreji ke krasnym hodinkam at slouzi ;)

cena repase je vec jina, a pokud ji nekdo opravdu chce vedet, at se snad radeji zepta primo Prima, on to jiste rad objasni

Proboha, co je špatného na tom říct, kolik to stálo? Je snad jasné, že cena se liší případ od případu, nikdo to nebere jako všeobecnou informaci o ceně renovace "jedniček". Půjdeš se ptát automechanika, za kolik spravil kamarádovi auto? Bude to před tebou ten kamarád tajit? Protože si to automechanik nepřeje? Vážně je to trošku na švestku.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...