kartagos Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jako to jsi fotil ve vodě ty ?? Proboha tady je to samý profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebor0907 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Super fotky, pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 pekné hodinky, gratulece a super fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Tak jsem se podíval na chronoshop a ty Incurzore s California ciselnikem budou ty další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Zdravim, libi se mi oba tuty modely , ale chci se zeptat jakej je rozdil mezi temito hodinkami? Jestli jde jen o design? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Muzu ty modry koupit za 540 eur . Tak vazne o nich uvazuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Muzu ty modry koupit za 540 eur . Tak vazne o nich uvazujia kde ich majú za takú dobrú cenu ? Keď dobre viem tak líšia sa len v dizajne (Combat Sub ), pozri tu :http://glycine-watch.ch/collection/combat/watches/item/view/show/nr/3908-3863/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jo, rozdíl je jen v podobě ciferníku a ruček, samozřejmě roli v ceně hraje i absence tahu, který sám o sobě stojí hrozný prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 http://www.chrono24.cz/glycine/combat-sub--id3315794.htmA napsali mi ze maji novou cenu 540 eur vcetne dhl a pojisteni. Je to z Italie. Myslite ze je to dobra koupe? Vzdycky jsem je chtel, ale furt jsem vahal kvuli ty plechovy lunete. Ale koukal jsem ze se da bez problemu vymenit za novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jo, rozdíl je jen v podobě ciferníku a ruček, samozřejmě roli v ceně hraje i absence tahu, který sám o sobě stojí hrozný prachy.Ja ani tah nechci. Dokoupil bych si k tomu akorattu modrou gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Já dal za své Dual Colour z roku 2012 na tahu a s origo gumou 16000. Takže bych to řekl, že cena je to dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 A mas je furt. Jak je odolna ta luneta. Vydrzi bezne pouzivani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Luneta je originál, nemá žádný šrám. Mrkni na fotky v mém chlubicim vláknu. Odkaz ti bohužel nedám, jsem na Tapatalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Fotky jsou uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak dnes mi dorazili. Jsou opravdu famozni. Na zivo jsou jsou krasne. Mam velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 sú pekné, gratulujem a postupne pridávaj nové fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pár fotek Glycine Combat Sub na kůži zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1661685 A nějaké foto na tahu zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94714-p-glycine-combat-sub-automatic-na-tahu/?hl=glycine Ať je to hezky pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Az bude vice casu tak nadofim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Nafotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Chci se zeptat ma nekdo zkusenost s original gumama ? Nekde jsem cetl , ze voni po vanilce. Je to pravda?Mel jsem takovej remen u Davosa argonautic. Libi se mi ten tmave modrej a rad bych privital kdyby byl vonavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se