Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mám takový problém. V roce 1994 jsem dostal hodinky Casio DW-6600 jako dárek. Musím říct, že jsem jim dával co proto a poctivě je nosil ve dne v noci. :) Jenže nedávno se mi bez varování rozpadl vnější "gumový" plášť. Nemáte někdo tip nebo radu kde, jak, popřípadě čím ho nahradit? Bylo mi řečeno, že v ČR tenhle díl není a nebude. Normálně bych to neřešil, jenže je to důležitý dárek a já to asi nepřekousnu, mít je zastrčené jen tak v šuplíku.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

napadá mě tento adaptér.........bohužel Tvůj model tam není - možná zkusit vznést dotaz

http://www.broadarrow.net/maratac.htm

Ehm teď koukám,že píšeš o plášti ........ zapomeň na to ;)

Edited by YPO
  • 3 weeks later...
Posted
Mám takový problém. V roce 1994 jsem dostal hodinky Casio DW-6600 jako dárek. Musím říct, že jsem jim dával co proto a poctivě je nosil ve dne v noci. :) Jenže nedávno se mi bez varování rozpadl vnější "gumový" plášť. Nemáte někdo tip nebo radu kde, jak, popřípadě čím ho nahradit? Bylo mi řečeno, že v ČR tenhle díl není a nebude. Normálně bych to neřešil, jenže je to důležitý dárek a já to asi nepřekousnu, mít je zastrčené jen tak v šuplíku.

Pokud ho ještě sháníš a koukám, že by to chtělo i tlačítko illuminatoru, tak bych měl. Dej vědět, jestli ho ještě sháníš.

Posted

Casiotron:

Nemas nahodou nejake suciastky na model BP-100?

Dakujem

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Casiotron:

Nemas nahodou nejake suciastky na model BP-100?

Dakujem

Bohužel momentálně ne. casiotron

Edited by casiotron
  • 2 months later...