B.F.G. Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Mám takový problém. V roce 1994 jsem dostal hodinky Casio DW-6600 jako dárek. Musím říct, že jsem jim dával co proto a poctivě je nosil ve dne v noci. Jenže nedávno se mi bez varování rozpadl vnější "gumový" plášť. Nemáte někdo tip nebo radu kde, jak, popřípadě čím ho nahradit? Bylo mi řečeno, že v ČR tenhle díl není a nebude. Normálně bych to neřešil, jenže je to důležitý dárek a já to asi nepřekousnu, mít je zastrčené jen tak v šuplíku. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest YPO Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 (edited) napadá mě tento adaptér.........bohužel Tvůj model tam není - možná zkusit vznést dotaz http://www.broadarrow.net/maratac.htm Ehm teď koukám,že píšeš o plášti ........ zapomeň na to Edited July 17, 2007 by YPO
casiotron Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Mám takový problém. V roce 1994 jsem dostal hodinky Casio DW-6600 jako dárek. Musím říct, že jsem jim dával co proto a poctivě je nosil ve dne v noci. Jenže nedávno se mi bez varování rozpadl vnější "gumový" plášť. Nemáte někdo tip nebo radu kde, jak, popřípadě čím ho nahradit? Bylo mi řečeno, že v ČR tenhle díl není a nebude. Normálně bych to neřešil, jenže je to důležitý dárek a já to asi nepřekousnu, mít je zastrčené jen tak v šuplíku. Pokud ho ještě sháníš a koukám, že by to chtělo i tlačítko illuminatoru, tak bych měl. Dej vědět, jestli ho ještě sháníš.
A@A Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Casiotron: Nemas nahodou nejake suciastky na model BP-100? Dakujem
casiotron Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) Casiotron: Nemas nahodou nejake suciastky na model BP-100? Dakujem Bohužel momentálně ne. casiotron Edited August 15, 2007 by casiotron
vklatil Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Casiotron: Nemas nahodou nejake suciastky na model BP-100? Dakujem mám v šuplíku už hodně dlouho BP 100 v funkčním stavu (doufám)
Recommended Posts