Přejít na obsah

Orient Bambino - informace, modely, zkušenosti


AndyAaron

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...
V 6. 11. 2021 v 19:53, Chronopetr napsal:

👍 Pak hoď foto, jak ti sluší 😁

Tak dnes prvně na ruce. Při otevření krabičky to žádné "wow" nebylo, ale jak je postupně zkoumám, prohlížím a objevuju, roste moje nadšení. A třeba často kritizovaná krátká hodinové ručička je podle mně skvěle vymyšlená - nezakrývá datum na třetí hodině, dosahuje přesně k hraně datumovky. Cifr není čistě bílý, spíš takový perleťový a krásně si rozumí s vypouklým sklíčkem. No prostě paráda...

BambinoV3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super! Já myslím, že tyto hodinky jsou schválně koncipované tak, aby žádný "wow" efekt nevyvolávaly. Je to klasický design, žádná frajeřina, která ma za cíl obdivné pohledy na zápěstí. A ta jednoduchost je to, čím jsou "wow". Tak ať dělají radost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ahoj, připojím se do zdejšího Bambino klanu. Od ježíška jsem si přál 4tou verzi s gold rose indexy. Projížděl jsem zde celé vlákno a tuto variantu jsem tady nenašel, tak jsem byl celkem napnutý jak budou ve skutečnosti vypadat. Po 3 týdenním čekání na Štědrý den se šlo na rozbalení dárku. Ze začátku jsem si nebyl úplně jistý, zda můj výběr nebyl trochu mimo. Po hodinovém seznamování propuklo nadšení a hodinky jsem sundal v podstatě pouze při cvičení a koupání 🙂Přesnost sleduji +4sec/den. Uvažuji, že vyměním řemínek za hnědý Hirsch Kent. Připojuji dvě rychlo fotky z práce. 

IMG_20220104_094002.jpg

IMG_20220104_093421.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Po 11/1, samé jedničky, jako ve škole. No sedla na mně nostalgie, přitom jsem vzpomněl i na  Bambina, vytáhl jsem je tedy z kufříku mé černé jedničky a mám je doma stále na ruce. A přesnost, ten kalibr 48743, to je s 21 jewels, zřejmě to v Orientu velmi dobře sestavili a vyladili. Původně jsem takovou přesnost hodinek ani netušil a nečekal, ale teď mi to medí. Mě by jen zajímalo,j estli má tento kalibr něco společného s nějakou předlohou nebo derivátem něčeho od Seika. Díky za info. ☕:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem je doma na ruce 4 dny, s přesností jsem to vysledoval že přes den přímo na ruce +1,5 sec, po nočním klidu se to zmírnilo na +1 sec. Jsem spokojen, Bambína putují zpět do kufříku. Fertig. 🤸‍♀️:smoke:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...