Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asi je v tom lhůta pro COSC testy a všechny ty serepetičky okolo.

Fakt je, že při dnešní výrobě hodinek pomocí dodavatelů a supermašin dostává význam slova manufaktura pěkně na řiť.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musim povedat ze svojim sposobom mnoho ludmi zatracovana spolocnost po tomto clanku velmi stupla v mojich ociach

hned po přečtení toho článku jsem měl stejný pocit...s odstupem času si myslím, že v této cenové kategorii budou postupy ostatní výrobců na stejném levelu přinejmenším srovnatelné..a že B. nebude nijak vyčnívat...

Posted

Me se líbí, ze B ročně vyrobí daleko méně kusu hodinek nez Omega a Rolex

Posted

musim povedat ze svojim sposobom mnoho ludmi zatracovana spolocnost po tomto clanku velmi stupla v mojich ociach

Měl jsem to podobně, bohužel se mi od nich líbí pouze model Transocean Chronograph, zbytek jde úplně mimo můj vkus.

Posted

me zamrzel uvod kde taktne pomlceli ze je koupila sicura ...ani jsem pak nemel chut cist dal...

a CEO Sicury byl asi kdo ?

Posted

Diky za tento pocin. Mam malinko dojem, ze tim neustalym upozornovanim, na jine hodinarske firmy si zvedaji sebevedomi.

Posted

A oni nemají ? Já bych právě čekal opak

Breitling má u nás nadprůměrný jméno, než jaká je realita ve světě... těžko říct čím to je...

Někde tu byly tabulky prodejů jednotlivých značek.

Posted

A oni nemají ? Já bych právě čekal opak

Podívej se třeba na vývoj cen použitých béček a porovnej si ho procentuálně s konkurencí. Být po nich hlad, tak je to úplně někde jinde.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Díky moc za poučný článek! Přiznám se, že jsem trochu zklamaný a vyvedený z iluze o tom, co si tak věhlasná hodinářská značka (ne)vyrábí sama...

• 2 months later...
Posted

Super clanok. a co sa tyka predaja , myslim ze B ma svojsky styl hodiniek, nikdy nebude tak velmi predavany ako napr . Omega.