Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?


JAJA

Doporučené příspěvky

Taky jsem občas pociťoval to hodinkový vyhoření. Nakonec se ale vždy rozhodnul nic neprodat. Po těch letech, co ty moje PAMy mám, k nim mám citovej vztah. Společný vzpomínky, dobrodružný akce, kde se mnou všude byly a td. Což Max po pár dnech vlastnictví s těmito hodinkami mít nemůže, ani kdyby moc chtěl. Plus jsou to pro mě (jak aspoň doufám) alternativně uložený peníze. A tak mě ani moc nemrzí, že je nenosím. Dobrý je, že Max má ty hodinky v tak perfektním stavu, že novej majitel neudělá chybu, když je od něj vezme. Kdyby nebyly 572 leštěný, taky bych je měl. Krásný PAMy! Tak ti Maxi držím palce, ať si tyhle veletoče ještě hodně dlouho umíš opravdu užít.  :cheers:

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že mé rozhodnutí zbavit se pár hodinek vyvolalo fůru diskuzí dokonce za účasti psychoanalytika či filosofa, který zná myšlenkové pochody či finanční možnosti druhých.

Tedy na vysvětlenou.

Rozhodnutí netrávit podstatnou část života sháněním hodinek ve mě klíčí už tak dva roky. Dokonce jsem už jednou za pohnutých rodinných okolností vše prodal. Pak jsem se ale oklepal a zkusil to znovu.

Jenže to už nebylo ono. Radosti z toho bylo méně a méně a poslední nákupní záchvat Panerai byla zároveň poslední křeč. Brzy mi bude 50, jsem unavený a hodinky mi už nepřináší radost.

Proto jsem se rozhodl všechny postupně prodat, koupit jedny pořádné a za zbytek konečně opravit střechu a fasádu což kvůli hodinkám oddaluju už 3 roky.

Je to opravdu tak nepochopitelné, že je třeba psát jak mě snadná cesta vede ke snadnému zbavování se?

Třeba až si od hodinek odpočinu, vrhnu se na ně znovu, budu li míti za co. Teď to ale prostě mám takhle.

 

Na závěr rozlučková fotka :-)

 

 

 

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...