Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?


JAJA

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem tu z vás tahal moudra ohledně hodinek, které měl v hledáčku můj táta. Tak už jsou doma a přináším důkaz, že těch 47 mm je pro něj v poho. Sorry za (ne)kvalitu fotky, ale fotit neumím plus jsem byl najebanej jak Rus.

 

 

post-54393-0-90410400-1553780006_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuším, že ano. žehnání motorek knězem, na sezónu. Budu tam :-)

 

Nechci tu turbínu co vláčejí motorkářští andělíčci strážníčci v řiti zlehčovat, ale u nás před 10 lety flanďáci taky takhle "žehnali". Dopraváci tehdy s vidinou úžasného self-promotion dokonce o víkendu uzavřeli hlavní cestu údolím, takže tisíce lidí a výletníků nasranejch a vystresovanejch kvůli objížďkám pendlovalo (a nejspíš i bouralo) sem a tam, nicméně o bezpečnost "pomahačů a chráničů" bylo řádně postaráno...

Akce-Nezij-vterinou-018.jpg

Po názorných ukázkách s houkačkou, omalovánkách a policejně-besipové präsentaci "nežij vteřinou" se čerstvě vyškolené a vykropené panstvo jalo "bezpečně" prohánět, když už teda oficiálně "neohrožovali ostatní účastníky tentotnonc provozu". Někteří bohužel už při prvním zatůrování vypnuli mozek, takže jim nedošlo že jiné možná napadne se toutéž cestou i vracet - no a během pár minut se při řezání zatáčky za mostem podařila těžká havárka  s čelním střetem dvou motorek, doslova pár metrů od hned několika motorkářských křížků a kdoví kolika vajec namotaných na svodidlech. Ruce, nohy, sanitky i vrtulník prý tehdy lítaly, div že z těch tří "požehnaných" nikdo nezařval. Měl jsem za to že tehdejší pokus o "lovení oveček" na nedomyšlené a svou protismyslností trapné bezpečnostně-adrenalinové akci (ne náhodou připomínající zpackaný "policejní jarmark" v Policejní Akademii) fráterníkům i fízlům na dlouhá léta stačil - ale koukám že vzpomínkový optimismus funguje, takže se zase žehná a tůruje...  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

 

(sorry za offtopic, ale ještě teď jsem vytočenej když si na tu blamáž vzpomenu)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vítek75: Motorkáře na silnicích respektuju a rychlejší ochotně pouštím - protože sám nevím kdy budu taky spěchat. A teď koukám že moula v popředí je shodou okolností (přiženěný) příbuzný, který si už na mašině taky párkrát pěkně namlel hubu. Každopádně od toho dne mám za jeden z archetypů nejhnusnějšího pokrytectví kombo "dopraváci-flanďák", bez jejichž "pomoci a ochrany" by tam paradoxně nejspíš k žádné těžké bouračce nedošlo...  :shit:

 

Ale ať to tu není samý offtopic, tak dejme večerní údržbářský sendvič...

post-18308-0-41692300-1553882276_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...