Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?


JAJA

Doporučené příspěvky

Barvy jsou sladěné pěkně (tj. žádné přehlídky pásků ;)) - ale klidně mě zbijte, mě "Submersible" říkají akorát: "takhle dopadnou seriózní potápky, když se na nás naroubuje SteamPunk":tomato:

 

6dbbd6d2-7032-5150-ad27-c66aa06b0e6b_gra

Nojo Radku ze tys byl priznivce spis Mayovek nez Verneovek ;-) Me ten steampunk evokuji totalne ty patinou obrostly bronzaky fotek na webu. Steampunk rulez! :-)))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jim rikate..? 

za me moc pekny, ale to je i tim, ze jsem postizenej na zelenou barvu;-) 

500 kousku limitka a 100 jde do usa, hmm.

Zelena neni uplne moje barva, pokud teda nesviti v mym smeru na krizovatce, ale tyhle jsou naprosta pecka! Co je to za pam numero?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Cancri: Nebudeš tomu věřit, ale Verneovek jsem si jednou ve druhé třídě základky v knihovně nabral tak plnou kabelu, že mi s odnesením musela vypomáhat máti. Knihovnice nechápala že jsem těch 25 kilo měl za 3 týdny poctivě přelouskaných, prý se bála jestli jí ty poklady nechci odnést do sběru. Ve Verneových fantaziích jsem tehdy viděl všechno co bylo v kontextu dané doby moderní a nadčasové. Určitě ne "retro", které se dnes pro zvýšení efektu stylizuje do povrchní škatulky "steampunk" (myš osazená klávesama z psacího stroje a pod.).

Akceptuju že Paneraisti berou jako svou právoplatnou podmnožinu i fanoušky Submersible - ale nemůžu si pomoct, mezi puristickými ušáky v pouzdrech 1940/1950 a funkčně vypiplanýma moderníma potápkama á la ROLEX mi tyhle koblížky s naroubovanýma číslíčkama přijdou jako zbytečně prvoplánové retro, které bych spíš než v seriózním hodinkovém butiku hledal ve Sparkys... Samozřejmě berte tyhle moje noční špekulace s rezervou a ne osobně.

  :starwars:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodavač ukazoval cenu po přepočtu z ? na ?. Cena viz foto po odpočtu DPH. Pak vypálil nabídku na koupě pouze současně s druhým kusem :-))) hodinek značky Panerai.....

 

Nositelné by byly, ale na mě je těch 47mm už moc. 44mm by byl pro mne ideál, ale o tom sní velký množství klientů značky.

post-31583-0-03451800-1574022395_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...