Jump to content

Recommended Posts

Posted

Myslim ze toto pojde…

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
Posted

Ta zelena guma im teda sedi 👍 
Zbierku PAM uz teda mas celkom slusnu. Chcelo by to nejaku rodinnu fotku :cheers:

Ja "len" takto s mojim jednym a jedinym biednym kuskom 🙂

Posted
před 4 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Myslim ze toto pojde…

Tak nakonec tyhle? Místo 1314?

Posted
před 1 minutou, pciza napsal:

Tak nakonec tyhle? Místo 1314?

Noooo... pochopil som ze budem skor ci neskor nutne potrebovat cierne 1312 a brat to iste v bielej by uz bolo prilisne rozhadzovanie. Trojdnove dvojrucky s logom som este nemal a tak som sa rozhodol ze tuzbu po bielej uspokojim tymto... 

Posted
před 23 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Noooo... pochopil som ze budem skor ci neskor nutne potrebovat cierne 1312 a brat to iste v bielej by uz bolo prilisne rozhadzovanie. Trojdnove dvojrucky s logom som este nemal a tak som sa rozhodol ze tuzbu po bielej uspokojim tymto... 

No, ale samozřejmě gratulace k novému kousku!

Posted
Před hodinou, pciza napsal:

No, ale samozřejmě gratulace k novému kousku!

A samozřejmě mně začínáš trošku děsit 😃 budu muset něco přikoupit, protože mám pocit že mně začínáš dohánět!

• Haha 1
Posted
před 45 minutami, pciza napsal:

A samozřejmě mně začínáš trošku děsit 😃 budu muset něco přikoupit, protože mám pocit že mně začínáš dohánět!

Sakra ja zacinam desit sam seba… uz mam v hlave plan na dalsie 3 kusy… 😂

Posted

Sakra ja sa chystam uz rok a nejako mi to nevychadza. Robia to len vo Stvrtky a vzdy sa obtyzden strieda Anglictina a Francustina… vzdy ked som v okoli tak je FR a to fakt nedam… Maju tam aj nejaky factory shop?

Posted
před 9 hodinami, Potkan napsal:

Nemaji. Seznam butiku najdes na strankach. Ja bych se zajel podivat do Casa Panerai Milano. 

Ja mam jeden butik pod nosom, v Basli... dufal som skor ze sa vo fabrike bude dat kupit nejaky merch...