Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od Rasty mam take krokouse na Pamech a je naprosto dokonaly!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Konečně zase někdo, kdo nosí Panerai :-)

Já už tři dny neměl svoje Pamy na ruce, mám 39? horečku a válím se v pelechu :-(

Asi je večer aspoň natáhnu, abych si poslech ten boží zvuk...

Odesláno

Konečně zase někdo, kdo nosí Panerai :-)

Já už tři dny neměl svoje Pamy na ruce, mám 39? horečku a válím se v pelechu :-(

Asi je večer aspoň natáhnu, abych si poslech ten boží zvuk...

Je to tak a ne jinak, je to škoda že to tady skomírá, Ale on Pamu čas zase přijde;-) věřím tomu! Jejich fotogeničnost je neskutečná, člověk na ně venku musí pořád čučet, jak jsou krásný;-) Každopádně ať je ti líp a máme další fotky na scéně;-)
Odesláno

Díky, snad už to bude brzo lepší. Potom zase vystřídám pár řemenů od Rasti a postnu nějaké fotky.

Je fakt, že to čočkové pouzdro radiomirů se nikdy neokouká.

Odesláno

Já svoje rádiovky poctivě nosím, ale nějak poslední dobou není kdy a kde "fotogenicky" fotit...  -_-

Ráďo, ja sem tady pracovně a věř mi že kvůli tý fotce sem musel k moři, kde fouká studenej vítr a je tady rak 5 st, takže žádnej med, ale když musíš tak musíš, vždy se najde ňáký místo kde Pamy blejsknout, jde to samo, to u jiných hodinek jen tak nezažívám;-)

Odesláno

A kde vubec jsi? Italie?

Ja mam ted prave fazi mereni presnosti u Fortisek, tak se na Pamy moc nedostane.. Ale jsem tady tise s vami, kolegove :)

Joo bologna;-)
Odesláno

Však píšu že s těmi "stylovými fotogenickými prostředími pro PAM" (léto, středomoří, ristorante, kafíčko, siesta) jsem poslední dobou nějak na štíru...  -_-  

Pár spolužáků v CERNu skončilo, ale řekněme že tam řeší kosmologii v ne tak "přízemním" měřítku. Nicméně i "nahoře" ve vakuu a při kurevských výkyvech teplot se očekává, že pohyblivé věci minimálně 15-20 let "půjdou jako hodinky", bez možnosti servisu u AD... 

Odesláno

Však píšu že s těmi "stylovými fotogenickými prostředími pro PAM" (léto, středomoří, ristorante, kafíčko, siesta) jsem poslední dobou nějak na štíru...  -_-  

Pár spolužáků v CERNu skončilo, ale řekněme že tam řeší kosmologii v ne tak "přízemním" měřítku. Nicméně i "nahoře" ve vakuu a při kurevských výkyvech teplot se očekává, že pohyblivé věci minimálně 15-20 let "půjdou jako hodinky", bez možnosti servisu u AD... 

Ou jes, tak to je slušnej mazec!! Stejně to přirovnání- pujdou jako hodinky (švýcarský) je top;-)0

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...