snake Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Dlouho jsem tady nebyl-muzu na chvilku kluci?
Harwey Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 California dial je velmi velmi podareny:)
Koumes Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Já z nich mám rozporuplné pocity, jednak mi chybí sendvič, a ty modré puntíky vteřinovky jsou echt modré, a potom, ten carbon, mám pocit jako by byly z plastu... to jsem u keramiky rozhodně neměl :-( viz kulervoucí 508, ty sice nemají sendvič, ale jinak jsou mňam Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Koumes
mini46 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Já z nich mám rozporuplné pocity, jednak mi chybí sendvič, a ty modré puntíky vteřinovky jsou echt modré, a potom, ten carbon, mám pocit jako by byly z plastu... to jsem u keramiky rozhodně neměl :-( viz kulervoucí 508, ty sice nemají sendvič, ale jinak jsou mňamTak každý podľa chuti je to niečo nové a ten materiál je na vysokej úrovni ma úplne iné vlastnosti ako keramika. Ja mám taktiež najradšej bronz na ruke je ťažký a cítiť aj vidieť premenu. Ale treba vždy skúšať aj nové materiáli fakt sú ľahké a športové a k tomu mi ta modrá proste ide
Koumes Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Tak každý podľa chuti je to niečo nové a ten materiál je na vysokej úrovni ma úplne iné vlastnosti ako keramika. Ja mám taktiež najradšej bronz na ruke je ťažký a cítiť aj vidieť premenu. Ale treba vždy skúšať aj nové materiáli fakt sú ľahké a športové a k tomu mi ta modrá proste ide Máš pravdu, rozhodně je nechci hanět, navíc naživo je to rozhodně jiné, než na fotce...
Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Jsou parádní, ale u takovejch hodinek sportovního střihu prostě nemůžou chybět minutové indexy. K tomu doufám, že to ožužlaný okno datumky je jen klam na fotce. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Daemonultimate
Conrad Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Jsou parádní, ale u takovejch hodinek sportovního střihu prostě nemůžou chybět minutové indexy. K tomu doufám, že to ožužlaný okno datumky je jen klam na fotce.312 a 359 také nemají minutové indexy a patří IMHO k nejhezčím P
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Jsou parádní, ale u takovejch hodinek sportovního střihu prostě nemůžou chybět minutové indexy. K tomu doufám, že to ožužlaný okno datumky je jen klam na fotce. Ta datumka je celkově nepovedená Ale zbytek perfektní včetně použitého materiálu....
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 312 a 359 také nemají minutové indexy a patří IMHO k nejhezčím PNo jo, taky moje věta začíná...Jsou parádní...o tom, jak moc se mi líbí jsem ale nepsal.
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Ta datumka je celkově nepovedená Ale zbytek perfektní včetně použitého materiálu.... Ta datumka bude v reálu ok, celkově jak píšeš, ale ty indexy chybí, jak píšu
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Ta datumka bude v reálu ok, celkově jak píšeš, ale ty indexy chybí, jak píšu Nebude, copak, ožužlaná asi ne, bude to povedená práce, ale ten obdélníkový tvar mě ani trochu nesedí. Jak kdyby na tebe to číslo koukalo někde z krytu .....
Octavian Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Ale neni nad clasika v oceli 316LPekne pamy pls co to mas za knihu ?
mini46 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Pekne pamy pls co to mas za knihu ?Brožurka mladého skauta. Katalog 2018 Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem mini46
Octavian Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 Brožurka mladého skauta. Katalog 2018Dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se