Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já z nich mám rozporuplné pocity, jednak mi chybí sendvič, a ty modré puntíky vteřinovky jsou echt modré, a potom, ten carbon, mám pocit jako by byly z plastu... to jsem u keramiky rozhodně neměl :-( viz kulervoucí 508, ty sice nemají sendvič, ale jinak jsou mňam

Upraveno uživatelem Koumes
Odesláno

Já z nich mám rozporuplné pocity, jednak mi chybí sendvič, a ty modré puntíky vteřinovky jsou echt modré, a potom, ten carbon, mám pocit jako by byly z plastu... to jsem u keramiky rozhodně neměl :-( viz kulervoucí 508, ty sice nemají sendvič, ale jinak jsou mňam

Tak každý podľa chuti je to niečo nové a ten materiál je na vysokej úrovni ma úplne iné vlastnosti ako keramika. Ja mám taktiež najradšej bronz na ruke je ťažký a cítiť aj vidieť premenu. Ale treba vždy skúšať aj nové materiáli fakt sú ľahké a športové a k tomu mi ta modrá proste ide

Odesláno

Tak každý podľa chuti je to niečo nové a ten materiál je na vysokej úrovni ma úplne iné vlastnosti ako keramika. Ja mám taktiež najradšej bronz na ruke je ťažký a cítiť aj vidieť premenu. Ale treba vždy skúšať aj nové materiáli fakt sú ľahké a športové a k tomu mi ta modrá proste ide

Máš pravdu, rozhodně je nechci hanět, navíc naživo je to rozhodně jiné, než na fotce...

Odesláno

Jsou parádní, ale u takovejch hodinek sportovního střihu prostě nemůžou chybět minutové indexy. K tomu doufám, že to ožužlaný okno datumky je jen klam na fotce.

312 a 359 také nemají minutové indexy a patří IMHO k nejhezčím P

Odesláno

Jsou parádní, ale u takovejch hodinek sportovního střihu prostě nemůžou chybět minutové indexy. K tomu doufám, že to ožužlaný okno datumky je jen klam na fotce.

Ta datumka je celkově nepovedená :crying_anim02: Ale zbytek perfektní včetně použitého materiálu.... 

Odesláno

Ta datumka bude v reálu ok, celkově jak píšeš, ale ty indexy chybí, jak píšu :)

Nebude, copak, ožužlaná asi ne, bude to povedená práce, ale ten obdélníkový tvar mě ani trochu nesedí. Jak kdyby na tebe to číslo koukalo někde z krytu .....

Odesláno (upraveno)

Pekne pamy :) pls co to mas za knihu ?

Brožurka mladého skauta. Katalog 2018

Upraveno uživatelem mini46

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...