Přejít na obsah

nickolas - co bylo, je a bude


nickolas

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nestiham, tak jen rychle. Grand Seiko SBGX295. Proste baterkovy Seika 😃 Pozor, casto se zamenuji s SBGX259...resp. rika se, ze jde o tyz model, 259 ocelovy tah, 295 krokous. Neni to tak. 259 maji klasicky stribrny rucky a indexy a maji city bily cifr. 295, jak vidite, maji indexy a rucky tmave a cifr s “pearl” efektem (bila metaliza, pro autare).

Az bude chvilka, rozepisu se. Asi se i rozfotim, ale foti se to hodne blbe. Indexy a rucky umi byt, v zavislosti na svetle, od svetle sedych/stribrnych az po uplne cernou. Na slunicku ta tmava haze zajimave, barevne, prasatka. Cifr se na slunicku taky rozehraje. 
 

Zpracovani klasicke GS. Ruckama lze bez potizi proriznout hrdlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Tak ja vam nevim. Mam nejaky splin. Pet tydnu s GS vs. pet let se Sinny. Dnes mam od koupe GS Sinny na ruce podruhe. Asi hodinu. Jsou to obri, neforemne, tezke, prekazejici monstra, u kterych nechapu jak je mohli vibec vyrobit a nekdo nosit! Hodinky pres pul ruky, tezke jak lokomotiva. Tvl ja to nechapu! Ty detske/damske GS me dostaly takovym zpusobem, tak genialne se nosi, jeden o nich vubec nevi…pozor, ja ktery jsem vzdycky tvrdil jak mam rad ten kus zeleza! Po par tydnech… Vlastne ani nevim jestli to mam rikat, ale decka, bezte do malych hodinek, je to uzasne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl vždycky rád tu změnu velikosti i váhy na ruce, kdy si člověk uvědomuje co mu víc sedí. Teď už ale nosim nonstop rok a půl 55mm bez korunky a pohoda. Občas mě chytnou choutky po změně, tak vytáhnu něco jinýho, ale hned zas frčej do krabice. GS paráda a palec hore! Sinn ovšem také!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Sám nevim. 14 dnů na táboře se Sinnama a na GS jsem ani nevzpomněl. Dokonce jsem je ani hned nepřezouval. Teď dva týdny s GS a mám chuť na Sinny. To doteď nebylo. Co jsem GS pořídil, na Sinny jsem klasicky ani nekouk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...