Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?


Krrtek

Doporučené příspěvky

Tak poprvé s Coltama na čundru, tentokrát na Berounce. Sice se nám nějakým zázrakem vyhnuly všechny bouřky i většina deště, ale ta sauna byla hrozná. Ještě navíc si kámoš oddělal bolavé koleno, tak že jsme museli skončit o den dřív. K tomu v Plzni se rekonstruuje nádraží, tak že vlaky jezdí všelijak, jenom ne podle jízdních řádů (I když podle těch jezdí málokdy i bez rekonstrukcí)

Každopádně, Coltíky obstály se ctí a lumi, i po tom převážně podmračeném dnu, byla čitelná prakticky celou noc. Zatím si je nemůžu vynachválit a jak jsem před tím neměl rád kovové tahy, tak tenhle je úžasně pohodlný a téměř se pod ním nepotí ruka, tak že asi na ně změním názor. Přesnost se pohybuje někde mezi 1 a 1,5s za den, tak že taky v poho.

PS: Ta zřícenina na fotce je Lipštejn, i když kvůli tomu kámošovo kolenu jsem ho měl čas prolézt jen hodně zběžně a museli jsme se pomalu vydat k autobusu a na vlak. V tom mrtvolným horku fakt zážitek. Lilo ze mně jak z konve.

 

 

Vypadá to podobně jak Krašov, málem jsem se nechal zmást... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 7,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluju ke koupi. Krásné potápky. Kdybych si mohl vybírat Breitlingy podle chuti a ne podle peněz, asi bych skončil u Chronomatů Raven (Ta černo-oranžová kombinace vypadá perfektně a průhled na strojovnu taky). A k nim bych určitě přidal 42mm Superocean, nejspíše v modré. Asi nejhezčí hodinky od Breitlingu.

Tak že přeju hodně štěstí a užij si je.

Jen ta fotka by mohla být v lepším rozlišení, ale to je jen detail.

Tak ty moje zatím moc pozornosti nepoutají. Maximálně u kámoše, který sice není nakažen chronobundusem, ale o mé nákaze ví, tak že si všiml, že mám nové hodinky. A dokonce i ocenil, že to jsou Breitlingy, ale tím to haslo. Na nějakou zasvěcenou debatu o krásně se lesknoucích indexech, přesnosti strojku a pod, to určitě nebylo. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle je ovšem trošku jiná liga, než Colty. Nádherný kousek. Asi jediné B for B, které mi nepřipadají přeplácané a jsou dobře čitelné. Někdy bych chtěl něco takového vidět na vlastní oči.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky gratuluju. Ty moje SO42 zatím ničí pozornost neupoutaly :D

Omlouvám se. V předminulém příspěvku jsem omylem citoval sám sebe. Překlepl jsem se. Příspěvek o upoutávání pozornosti patřil k tomuhle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...