Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?


Krrtek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 7,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 42 minutami, Micey napsal:

Parada ty vodni fotky. Bych si nikdy nemyslel ze zrovna Breitling bude moje “osudova” znacka, sere me na ni tak moc veci.. a ono asi jo. Proste to tam je!:)

Tak nejak. Pamatuju se, jak jsem cca 2011-12 ve Zline zahnul k panu Stuchlikovi, ze jestli prodava Tagy, a dozvedel jsem se, ze ne, ale ze B je mnohem lepsi znacka, tak jsem pekne podekoval a vytratil se. A sice dneska nevim jestli to je lepsi znacka, ale rozhodne delaji (doufam ze dnes uz ne jen "delali") hodinky, na ktery se muzu klidne divat v kuse hodiny. Treba ty tvoje to je peknej priklad neuveritelne malebnejch, da se to kombinovat s naramkama a paskama a gumou a furt je to vyjimecny a pokazdy uplne jiny hodinky ktery vyniknou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš to parádní. Zrovna tebe bych na velký B nešacoval, ale jestli se nemejlím, je to za poslední rok už tvůj třetí nebo čtvrtej B kousek. Jediný, co mě na nich štve, že to jsou kladiva jak hovado. Měl jsem je v tý profláklejší černý verzi a na náramku to byl masakr. Já teď jedu 42 max.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to přijde právě super linka na jejich barvy a historii - jinak na fotce vypadají trochu hůř, o kvalite nahrávání na mag mluvit netřeba... Jinak je i varianta na vintage hnědém koženém řemenu, a to je taky mic fajn, ale ten mesh je top!

0B553A50-FA8A-411E-A6AE-FAC737F8CADA.jpeg

1D435BDC-756B-4C3F-85D4-58AEA6503792.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...