Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?


Krrtek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 7,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Skvěle fotky ještě lepších hodinek! Tam je všechno dobře. Gratuluji. Dlouhodobě je mám taky na radaru, ale bohužel těch 44 mm je na mě asi moc. Někdy bych rád viděl Tvou Breitling sbírku pohromadě. Máš vážně parádní vkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu mi na svatbě dělaly společnost. Pokukoval jsem na ostatní a byly to samé Garminy nebo AW :(. Jedny JVD jsem zahlédl u pokojské, ale to je vše.

1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, OWG napsal:

V sobotu mi na svatbě dělaly společnost. Pokukoval jsem na ostatní a byly to samé Garminy nebo AW :(. Jedny JVD jsem zahlédl u pokojské, ale to je vše.

1.jpg

Tak hodinky této kategorie nejsou pro všechny :) což je dobře :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak se dívám, tak tuhle nedávnou fotku jsem tady nedával, a protože jsem zrovna teď psal jednomu členovi svoje zážitky s tímhle Cockpitem, a navíc je mám dneska na ruce taky, tak si dovolím sem hodit i ten příběh, snad to nebude vadit:

pro me super hodinky, nosim je denne, presny (6 sekund rocne) a spolehlivy, velky tak jak se mi to libi (43 Aerospace jsou pro me trosku nenapadnejsi). Po anadigi jsem vzdycky touzil. Cernej titan v mym pripade je krasnej, ale holt se omlati a prosvita, takze clovek se nesmi nechat znechutit, tech par oderek ti nesmi kazit naladu. Nabijeci baterka umoznuje sekundovou rucicku (nadhera jak to zije), protoze to ma vetsi spotrebu a pritom teda s tim nemusis chodit furt na vymenu baterie. V tuto chvili nova beterka ma 59% kapacity od toho, co jsem ji nabil 5.3., takze uplne super. Pouzivam jenom budik kazdy den a obcas si rozsvitim display ve tme, jednou tydne stopky cca. Driv jsem pokusoval s automatickym svetlem pri naklonu, ale to zere baterku. Zatim dobry tedy.

Ted k nevyhodam: kdyz jsem je koupil pred ctyrma rokama, tak baterka mela vydrz max 1.5-2 mesice, uz pri cca 20% se to vypnulo, ze chce nabit. Cas od casu se to vybilo nejak nepochopitelne rychle (treba 14 dnu). Ale svadel jsem to na pokusy s automatickym rozsvecovanim svetla pri naklonu a obcas zapomenutym alarmu, kterej nikdo neslysel a nevypnul. Kdyz jsem menil pasky a naramek, podle me nejak skoro neznatelne jiskrilo mezi stezejkovacem a pouzdrem. Nevim. Delal jsem pokusy s oddelanim lunety a znicil si uvnitr vlozku - gumovy brzdeni lunety je podle me blbost, jednoduchy potapecsky jednosmerny perko je podle me neznicitelny. Tak jsem to nakonec poslal v lednu na full servis, protoze i baterka uz davala tak mesic pri dnesnim opatrnym rezimu. Jede to do Vidne, protoze i dynko ma specialni sroubky a evidentne to ani Dusak nedela.

15000,- CZK je cena za novou vlozku do lunety, a novou baterku, jinak samozrejme nejaka obnova pouzdra v cernym dlc nepripadala v uvahu. Myslim si ale, ze mi vymenili celej strojek - je videt lehce zmenenej nabijeci konektor. Tak treba ta spotreba na baterce byla nejakym starym spatnym strojkem, nebo to netesnilo a probijelo (viz jiskreni) a tim se to vybijelo. 

Uvidim jak se to bude dal vyvijet s kapacitou baterie, zatim nadseni, takhle nejak bych si to predstavoval, ze to jednou za 3 mesice nabiju kdyz me napadne se mrknout, kolik zbyva, a ne ze budu kazdej den nervozne hlidat, jestli to jeste tenhle tyden na sluzebce prezije nebo ne.

Jestli bych mel nekomu neco doporucit, koupil bych si Aerospace (porad jsou v prodeji), cistej titan, protoze k tomu je i naramek, nebo klidne cerny DLC, ale pak jen s pasky, coz je skoda. Jednosmerna luneta. Tyhle maji normalni baterku a nemaji sekundovku, ale vymena baterky po dvou letech neni takova palka a udela ti ji mistni hodinar.

Nebo bych pockal. Udajne pripravuji novou verzi svyho inhouse strojku, a urcite bude minimalne nova osvezujici edice vzhledu v brzke dobe.

 

E6C9C155-1B2B-4057-9E18-184035B4201C.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...