Jump to content

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Recommended Posts

před 50 minutami, Kalifx napsal:

Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal.

..tak to jsi na ne myslel trochu intenzivneji a tudiz sis je zaslouzil vic 😊

Před hodinou, Kalifx napsal:

Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal.

Staří pardálové se vrací, to mám radost 🙂 

Je to hezky vlastnit troje béčka a ráno řešit, který na ruku 😀. Mám je všechny moc rád a rozhodnout se je mazec. Možná lehká výhoda Aerospace a B1 v baterce, navitimery spíš odlozim do trezoru a pak je musím serizovat☹️

20231208_100745.jpg

20231208_100902.jpg

20231208_100904.jpg

před 22 minutami, Piplík napsal:

Včera jsem je fotil do jiného vlákna a zase mě moc zaujaly svou čitelností (-:

IMG_1655.jpeg

Ta naše loňská výměna nás, zdá se, oba trošku mrzí... Tyhle SO jsou naprosto geniální

A zároveň se tímto po letech loučím s původně nejoblíbenější dvojkou, kterou už jsem víc než rok nenosil, 46mm po ztrátě 20kg cca, už na moji ruku opravdu není a nebude.. SO jdou do Maďarska, Navitimery zůstanou v CZ. Člověk se hodinkově vyvíjí a směruje to vždy jedním směrem. Ale na ostatní B, UN, IWC, Tudory, některé Seika a podobně nezanevřu ani tak.

Budou místo nich Suby date, nebo bi-colory..

IMG_6123.thumb.jpeg.cba25e26e8020b4b29bcfd78353a26fe.jpeg

IMG_0502.thumb.png.235bce758b87fab7b1df3f76ef6ab4a3.pngIMG_0503.thumb.png.b27ad151ad8d99907fd0f8d56e5b9e12.pngIMG_6132.thumb.png.6946d4c78b21bb1fcbe592cd5bbbe70f.png

Edited by PetrSefl