Campino Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Tak sa hlásim do klubumoje prvé “B” a zároveň jedna z posledných chlapských edícií 13 1
Campino Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) před 30 minutami, PavelH napsal: Jaky mas rozmer? 42? Jo, 42 ruka 17,5-18 Upraveno 23. července uživatelem Campino
PavelH Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Ono je to vzdycky slozite odhadnout vyborny vyber, gratuluju a at delaji radost! 1
Campino Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Před hodinou, PavelH napsal: Ono je to vzdycky slozite odhadnout vyborny vyber, gratuluju a at delaji radost! Ďakujem, super sú, teším sa
Maxel Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Artový pokus při čekání na kulturu s děckama. 3 2
Balthus Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Dneska byl balíčkový den, Onyx nezklamal a zase mám radost ze života 1 2
Balthus Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Ten cifr je těžká paráda, leskne se to tam jak psí kulky, takhle shiny indexy jsem měl snad jen na Grand Seiko, tady je k tomu aji dost slušná lumi. 3 1
Balthus Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Mají pevné dýnko, tak jsem poprosil v Onyxu o pár fotek, abych se mohl taky podívat pod sukni. 1 1
Tomasb Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 1 hodinou, bandicoot napsal: B-1 tak tie sú úžasné, vieš dať aj viac foto s diplejmi ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se