siwi Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Budou ti dělat rdost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Ja s detmi dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 dbc32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Tak to vidím poprvé, že nějaké digi umí česky. Edit: Jsem se podíval na manuál a to bude asi polsky ne? Upraveno 18. července 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Je to polsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jediné Casio, které znám a má češtinu je DB-E30, tedy modul 2568. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Je to polskyano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 anoDíky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jaké digitálky jste před dvěma týdny měli v ruce? Ten obrázek ryby a nápis WATER RESIST 50M jsem vzal jako hozenou rukavici a šup s nimi do potoka. Vznikla z toho dlouhá série fotek, které bych rád během dnešního večera naházel do svého vlákna, neboť už by bylo na čase tam tento můj poslední digitální přírůstek představit. Tak buďte na příjmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 I am staying tuned a díky za hezká fota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 takovejhle vodopádíček bych chtěl mít na zahrádce nebo aspoň někde poblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Jaké digitálky jste před dvěma týdny měli v ruce? IMG_0802.JPG Ten obrázek ryby a nápis WATER RESIST 50M jsem vzal jako hozenou rukavici a šup s nimi do potoka. Vznikla z toho dlouhá série fotek, které bych rád během dnešního večera naházel do svého vlákna, neboť už by bylo na čase tam tento můj poslední digitální přírůstek představit. Tak buďte na příjmu. IMG_0835.JPGZe zacatku jsem to pochopil tak, ze jsi je utopil. Tak doufam, ze ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ze zacatku jsem to pochopil tak, ze jsi je utopil. Tak doufam, ze ne... Jak utopit WR50? To taky jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Já nosím poslední dobou Casia DW-290, které mám vlastně už od dětství..a zjišťuji, že nic jiného nepotřebuji..jen někdy mám pocit, že by se při nějaké příležitosti hodilo mít jiné hodinky, ale kašlu na to a vezmu si zase staré dobré DW-290.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ten obrázek ryby a nápis WATER RESIST 50M jsem vzal jako hozenou rukavici a šup s nimi do potoka. Vznikla z toho dlouhá série fotek, které bych rád během dnešního večera naházel do svého vlákna, neboť už by bylo na čase tam tento můj poslední digitální přírůstek představit. Tak buďte na příjmu. Všechno beru, ale proč jsi tam dal vedle hodinek i klobásu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 To je hovno. A neruš, už píšu ten příspěvek k sobě do chlubírny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Je to tam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Je to tam!díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se