Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, MartyH napsal:

IMG_9127.JPEG

@Olin.uj parada , ale preferoval bych tyto 0654 ktere se blbe shanej. Takze parada jina/vetsi? Az s nekolika jsem udelal takhle...

A pridam 0644 ktere snad dostupne jeste hur.

0644.thumb.jpg.074f2d1eef8ba29d77e9866a8bbb24e6.jpg

• Like 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, elde999 napsal:

image.png.394153f3dbc638952613b0a68b456459.png

Pěknej gadgetík. Tuším, že model WM-550 z roku 2000. Docela mě překvapuje, že jsou tam naše latinské znaky a ne pouze japonština. Jak se znaky zadávají – nějakým otáčením lunety, nebo je dotyková, nebo jinak?

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, jendazhor napsal:

Pěknej gadgetík. Tuším, že model WM-550 z roku 2000. Docela mě překvapuje, že jsou tam naše latinské znaky a ne pouze japonština. Jak se znaky zadávají – nějakým otáčením lunety, nebo je dotyková, nebo jinak?

Ano, WM-550. Dotyk to neumí, znaky se zadávají pomoc lunety, ale ještě jsem to vlastně nevyzkoušel. Je potřeba nahrát do hodinek aplikace a zatím jsem neprošel přes instalaci SW na nejaponské win 2000. Navíc jsem se furt nedokopal pořídit novou dobíjecí baterii, původní už nešla dobít a tak jedu na obyčejnou. I ta se po třech dnech vybila, ale hodinky od té doby jedou v režimu pouze času, takže jsou z nich nositelné hloupé hodinky.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, t2 napsal:

x20241212_170404.jpg

Paráda, v jednoduchosti je síla!!! Casia,teda kromě kalkulačkových, moc designově nemusím, ale tyto hranaté jo! joj,jo, jo!!! Super! Mně k digi číslům spíš lépe případnou hranatý, čtvercový, obdelníkový atp. pouzdra. Stejně tak se mně dnes moc nelíbí kulatý "chytrý"😀 hodinky, kterých je naprostá většina0! Ale to věcí každého, co je pro něj vhodné! Fuj to jsem se rozepsal!

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, george69 napsal:

Jedna melodie nebo více? Tyto "vietnamský" strojky já nejraději! A myslím, že funkčních bude dnes čím dál míň!

Jedna melódia, ale úplne iná ako mali kesselky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...