Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo jo. Taky někde v šuplíku jedny takové mám. Kupoval jsem je, myslím, na nějaké burze někdy začátkem devadesátek. A byly to nějaké "no name".
Strojek je mechanika a musí se normálně natahovat. Digi jsou taky jednoduché. Jen 4 znaky (čas, datum a vteřiny). Co si pamatuju, tak jedno tlačítko nefungovalo už od začátku. Buď to byla atrapa nebo tam mělo být světlo, které už od začátku nesvítilo. To už si nepamatuju. Ale ta mechanika byla ku podivu celkem přesná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Hantronix napsal:

Jo jo. Taky někde v šuplíku jedny takové mám. Kupoval jsem je, myslím, na nějaké burze někdy začátkem devadesátek. A byly to nějaké "no name".
Strojek je mechanika a musí se normálně natahovat. Digi jsou taky jednoduché. Jen 4 znaky (čas, datum a vteřiny). Co si pamatuju, tak jedno tlačítko nefungovalo už od začátku. Buď to byla atrapa nebo tam mělo být světlo, které už od začátku nesvítilo. To už si nepamatuju. Ale ta mechanika byla ku podivu celkem přesná.

Je to pravda, ľave horné tlačitko je asi len kôli symetrii. Tiež som sa divil, su vcelku presné. Asi trochu kvalitnejší strojček keď je na ňom made in Japan😁.

Odkaz ke komentáři

Ozivene MBO,krasny veliky display,bohuzel bez origo sklicka.sklicko je vybrousene z jinych hodinek a ze vnitr jsem ho pouze zacernil.ale nosit se daji.Kdyby mel nekdo sklicko,tak rad zakoupim.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Vcera konečne prišiel darca modulu pre toto puzdro. Potom to už bolo jednoduché. Modul z nového, displej zo starého, pípak zvuku z nového, pliešok kontaktov na tlačitka zo starého a tu je výsledok🙂.

• Like 5
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...