Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce


Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 8,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ta Rada mají taky jenom čas a datum, nebo? Takže na ovládání toho moc není. Ta korunka u mých Seiko při otáčení cvaká, takže jasně cítíš, slyšíš a vidíš změny při nastavování. Je to hodně intuitivní, zvládl jsem to i bez návodu. :)

Jojo má to jen hodiny a minuty. Datum jen nekompletní, jen kolikátý je den v měsíci. Korunka má lineární chod. Problém není když chcete datum, ale při každém nastavování. Je to dost nešťastně řešené. Když povitáhnete korunku a točíte tak se zvyšují minuty a když chcete přenastavit hodiny tak musíte točit rychleji. Jenže tím rozhodíte minuty. Navíc je to tak hrozně neergonomické, že se korunkou otáčí tak nepohodlně, že to skoro vůbec nejde. S nastavením data je to stejné, při nastavování se měsíc nastavit dá ( musí ) ale nelze ho zobrazit jindy než při nastavování. Tohle fakt nechápu. Hodinky tuhle funkci mají, umí to, ale nezobrazují to. Navíc zase při nastavení měsíce točit rychle a zase rozhodit datum. Hrůza !!! Kdo tohle vymyslel? Za koule do průvanu. Zlaté Swatch skin!!! Jedno tlačítko a je to dokonalost sama a to ještě umí zobrazit internetový čas. (místo data)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...při nastavování se měsíc nastavit dá ( musí ) ale nelze ho zobrazit jindy než při nastavování. Tohle fakt nechápu. Hodinky tuhle funkci mají, umí to, ale nezobrazují to. ...

 

S tímhle systémem zobrazování data jsem se už taky setkal u hodinek s normálními tlačítky. Podle mě ten měsíc je tam jenom proto, aby korigoval konce měsíců. Tedy, aby hodinky např. 1. května neukazovaly 31. Jiné vysvětlení jsem nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

A dneska jsem se rozhodoval jestli takhle:

 

attachicon.gifIMG_9953.JPG

 

Nebo takhle:

 

attachicon.gifIMG_9955.JPG

 

Ale pak jsem si uvědomil, že jedu do práce na kole a že by bylo škoda si ničit pěkné digitálky a tak to dopadlo takhle:

 

attachicon.gifIMG_9956.JPG

 

 

Rozhodl bych se úplně stejně, na kolo bych si taky radši vzal hodinky, co nemají ani světýlko a jdou podle plotu, než abych si ničil pěkný, vzácný digitálky   :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šéf mě požádal, abych si vybral nové auto. Prý se nemám strachovat o rozpočet. Taky by to mělo na parkovišti dobře reprezentovat. Tak jsem se vypravil na obhlídku:

post-673-0-50421400-1443907382_thumb.jpg

Ráno jsem se ale probudil. Hmm, ach jo to se mi asi nestane.  :death:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...