Olin.uj Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 siwi.. netuším jaká záhada to může být.. Jen tě uklidním, když jsem poprvé ladil svoje digi Orient, netušil jsem, jak zapeklitě se budou nastavovat... Prostě digi hlavolam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jestli má pro někoho cenu kupovat Chronomag, to je docela diskutabilní. Za to kdyby nějaká hodinářská firma nebo prodejce koupila siwiho, setsakramentsky by jim to zvedne obrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Těší mě vaše slova uznání, to se klidně přiznám Jinak jsem zkoušel ten nápad s přestupným rokem. Nastavil jsem nulu, pak únor a zkoušel dny. Šlo to až do 29. Tak jsem se zaradoval, že to bude ono. Jenže dny v únoru jdou nastavit do 29, i když je na místě vteřin nastaveno cokoliv jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lázeňák Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Já bych to nevzdával. Když nastavíš 29 února a pak se podíváš znovu na ten údaj na místě vteřin tak tam bude 0 i když jsi tam měl před tím 1 nebo 2 nebo 3. Software to má tak naučené. Měl jsem kdysi hodinky s LED zobrazením a vyplácal jsem dvoje baterky než jsem na to přišel. Ale nemusím mít bezpodmínečně pravdu, tamty hodinky byly Master Anker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Takže:Údaj na místě vteřin jsem nastavil na 2Měsíc jsem nastavil na 2 (únor) a den na 29.Nařizování jsem ukončilKdyž jsem se při dalším nařizování dostal k tomu údaji na místě vteřin, byla tam pořád 2, ačkoliv datum bylo nastaveno na přestupný rok 29. 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Měl by to být opravdu přestupný rok. Mám to na několika hodinkách. Při nařizování to třeba nastavit jde, ale při běhu to potom naskočí správně. Zkus si ty datumy nastavit s časem na 28.2. před půlnocí a pak koukej, co tam skočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lázeňák Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Měl by to být opravdu přestupný rok. Mám to na několika hodinkách. Při nařizování to třeba nastavit jde, ale při běhu to potom naskočí správně. Zkus si ty datumy nastavit s časem na 28.2. před půlnocí a pak koukej, co tam skočí.Díky náčelníku, že jsi se mne zastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 To zní logicky. Díky za radu. Vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Garminy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Dnes a vlastně poslední dobou jen Digi :-) Odesláno z mého eMAX mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Dnes a vlastně poslední dobou jen Digi :-) Odesláno z mého eMAX mini pomocí TapatalkPěkné.. tak ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 spy camera:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Díky moc, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 ked vies co tam mas hladat, tak to najdes:) ale inak ako sranda za par korun dobre, a na tu dobu vyborny pocin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Dnes a zítra Orientky v práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Dnes a zítra Orientky v práci..Krásný a na rovinu musím říct, fotogeničtější než GX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Krásný a na rovinu musím říct, fotogeničtější než GXha ha... Frostie ty víš, že mám pro GX slabost... Jen mít ty tvoje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 ha ha... Frostie ty víš, že mám pro GX slabost... Jen mít ty tvoje:-)Třeba se jich dočkáš, neházej flintu do žita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 oproti 5000 spolehlivé rádiovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ...že by 5000 byly tak nespolehlivý??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se