Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Recommended Posts

• Replies 9.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hantronix

Tak to mám štěstí, že se mi je podařilo sehnat v plně funkčním stavu. Ale mám je už spoustu let. Já dnes tyto.  

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

bleriot11

Tak se zadarilo!Je to krasnej kousek.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Hantronix

To já taky. 😆  

Posted

Jinak příspěvky předtím: Je zajímavé, že v USA byly v drtivé většině v 70. letech digitálky ve zlatě. Co mám, tak cca 80 % je "zlato". Tady narychlo vycvaklá krabička s vraky, zde je to stopro, ale jinde mám i pár chromovaných.

Posted

Jirko koupil jsem je v jednom zapadlem hodinářství možná už dva roky zpět..skončila na ně záruka..;-)

Posted
Před hodinou, Olin.uj napsal:

Jirko koupil jsem je v jednom zapadlem hodinářství možná už dva roky zpět..skončila na ně záruka..;-)

Super kauf!

Posted
před 10 minutami, MartyH napsal:

Dneska jsem do nich dal novou nabíjecí baterii, tak zase oživly.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky.

Posted
před 2 minutami, t2 napsal:

Ty jsou parádní! Kov, illuminator, 200M 👍

Ty bych asi chtěl 😍

před 1 minutou, casiotron napsal:

Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky.

To mě těší pánové, že se vám líbí. 🙂

Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. 😄

Posted
Krásně zachovalé, málokdy se mi dostanou do ruky takto pěkné. Soudruzi v jůesej to holt nějak moc rasili.

To teda jo, jako nové!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted
před 3 minutami, MartyH napsal:

To mě těší pánové, že se vám líbí. 🙂

Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. 😄

Tak až Tě omrzí, tak víš co s nimi...

Posted
Ty jo, kdes to vzal? Nádhera, ty jsem ani nikdy neměl v ruce. Tam mam ve sbírce velkou mezeru... Vypadají N.O.S.
Tu sú vraj skladom. Pozeral som na nich dlho, ale pre mňa to je moc retro...Ale či sú a v akom stave by trebalo zistiť

https://www.casnahodinky.sk/hodinky-casio-g-shock-mrg-200t

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku