Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Chilliluk

Recommended Posts

Jinak příspěvky předtím: Je zajímavé, že v USA byly v drtivé většině v 70. letech digitálky ve zlatě. Co mám, tak cca 80 % je "zlato". Tady narychlo vycvaklá krabička s vraky, zde je to stopro, ale jinde mám i pár chromovaných.

P1010888.JPG

před 10 minutami, MartyH napsal:

Dneska jsem do nich dal novou nabíjecí baterii, tak zase oživly. emoji847.png0c10adbb82eddbd2ab7698c46d757e25.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky.

před 2 minutami, t2 napsal:

Ty jsou parádní! Kov, illuminator, 200M 👍

Ty bych asi chtěl 😍

před 1 minutou, casiotron napsal:

Ty jo! TIC-10, moje vysněný. Pamatuju ještě dobu, kdy byly normálně na trhu a doprodávaly se levně. A já je blb nekoupil. Na ebay se objevují opravdu sporadicky.

To mě těší pánové, že se vám líbí. 🙂

Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. 😄

před 3 minutami, MartyH napsal:

To mě těší pánové, že se vám líbí. 🙂

Musím přiznat, že jsem se k nim dostal vlastně náhodou a až když jsem je měl v ruce, dostaly mě. 😄

Tak až Tě omrzí, tak víš co s nimi...

Ty jo, kdes to vzal? Nádhera, ty jsem ani nikdy neměl v ruce. Tam mam ve sbírce velkou mezeru... Vypadají N.O.S.
Tu sú vraj skladom. Pozeral som na nich dlho, ale pre mňa to je moc retro...Ale či sú a v akom stave by trebalo zistiť

https://www.casnahodinky.sk/hodinky-casio-g-shock-mrg-200t

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku