Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Chilliluk

Recommended Posts

před 8 hodinami, Radimk napsal:

Nutně potřebuji bezel s červenými nápisy. Nemá někdo tip, který na tuto klasiku pasuje?

image.jpg

Tak to máš blbý. V originále nic s červenýma nápisama není. Možná nějaký aftermarket. Nebo skusit vlastní tvořivost. Sehnat červenou barvu a nanášet zlehka do zářezů původních písmen a okraje pak otřít než to na nich zatuhne. Náhradní stejnej bezel seženeš bez problémů, takže i kdyby se to nepovedlo nic se neděje.

Edited by t2

před 17 hodinami, MartyH napsal:

Já dnes tytoimage.thumb.jpeg.c0018819030e50c794e20368915ba6c8.jpeg

Pro zajímavost stav před oživením, vylovením, vyčištěním a odbahněním :)

CD-40. A odkud byly vyloveny?

před 2 hodinami, casiotron napsal:

CD-40. A odkud byly vyloveny?

To nevím, ale nejspíš někde u pobřeží Japonska. :)

Koupil jsem je v sadě a ani jsem nečekal, že naskočí. Jediné, co se mi nepovedlo rozchodit, je světýlko. Evidentně je někde na desce nějaký zkrat, protože namísto rozsvícené žárovičky se mi aktivují všechny segmenty displeje... Mám z nich ale samozřejmě radost, i když stav není zrovna nejlepší. :)

Dnes Timex s korunkou. Prepinanie funkcii, svetlo a nastavenie sa ovlada korunkou. Da sa 2x vyriahnut a pootacanim sa prepinaju funkcie a po vyriahnuti sa nastavuju.

BCC8E9E2-30DB-4D52-BEC2-83B5847DB876.thumb.jpeg.6ffeb0d4fe1d9ac89e5ba0263374f9f6.jpeg

CBECA271-4DA2-45A2-BB8C-ED95621656EA.jpeg

před 5 hodinami, Gombo napsal:

Dnes Timex s korunkou. Prepinanie funkcii, svetlo a nastavenie sa ovlada korunkou. Da sa 2x vyriahnut a pootacanim sa prepinaju funkcie a po vyriahnuti sa nastavuju.

BCC8E9E2-30DB-4D52-BEC2-83B5847DB876.thumb.jpeg.6ffeb0d4fe1d9ac89e5ba0263374f9f6.jpeg

CBECA271-4DA2-45A2-BB8C-ED95621656EA.jpeg

No prosím, ovládání korunkou i na Timexech. To jsem ani nevěděl...

Řemen z jiných digi Timex ale docela sedí. Čitelnost displeje je perfektní. To mám u digi Timex rád.

8E1D2AD0-161B-4F9E-9798-77C43CA3B8F5.jpeg

Timexy mám rád, mají většinou i promyšlené ovládání a funkce, že má člověk pocit, že se někdo snažil je udělat praktické. Navíc Indiglo osvětlení je nejlepší, co může být. Casio mělo svůj Illuminátor, což je vlastně to samé, ale z nepochopitelného důvodu ho snad úplně přestali používat.

před 25 minutami, Chilliluk napsal:

Timexy mám rád, mají většinou i promyšlené ovládání a funkce, že má člověk pocit, že se někdo snažil je udělat praktické. Navíc Indiglo osvětlení je nejlepší, co může být. Casio mělo svůj Illuminátor, což je vlastně to samé, ale z nepochopitelného důvodu ho snad úplně přestali používat.

Ano,přesně tak.Navíc u Timex jde přehazovat datum den/měsíc a naopak.

Přitom taková blbost ale potěší.

Jakkoli mi už s Casiem došla trpělivost, tak tyhle vypadají skvěle. Tahle doba se už nevrátí, kdy na trhu bylo takové množství kvalitně udělaných digitálek.

V 10. 3. 2023 v 20:08, t2 napsal:

Tak to máš blbý. V originále nic s červenýma nápisama není. Možná nějaký aftermarket. Nebo skusit vlastní tvořivost. Sehnat červenou barvu a nanášet zlehka do zářezů původních písmen a okraje pak otřít než to na nich zatuhne. Náhradní stejnej bezel seženeš bez problémů, takže i kdyby se to nepovedlo nic se neděje.

Na Aliexpresu mají, to jo, ale to se mi trochu ekluje. Koupil sem i original "plastotah" ( a zdvojnásobil cenu hodinek 😁)

A moje tvořivost.. to radši ne, to by byl teda hodně punk..

Takže asi nic, no..