Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Guest Chilliluk

Recommended Posts

před 8 hodinami, elde999 napsal:

image.png.394153f3dbc638952613b0a68b456459.png

Pěknej gadgetík. Tuším, že model WM-550 z roku 2000. Docela mě překvapuje, že jsou tam naše latinské znaky a ne pouze japonština. Jak se znaky zadávají – nějakým otáčením lunety, nebo je dotyková, nebo jinak?

před 3 hodinami, jendazhor napsal:

Pěknej gadgetík. Tuším, že model WM-550 z roku 2000. Docela mě překvapuje, že jsou tam naše latinské znaky a ne pouze japonština. Jak se znaky zadávají – nějakým otáčením lunety, nebo je dotyková, nebo jinak?

Ano, WM-550. Dotyk to neumí, znaky se zadávají pomoc lunety, ale ještě jsem to vlastně nevyzkoušel. Je potřeba nahrát do hodinek aplikace a zatím jsem neprošel přes instalaci SW na nejaponské win 2000. Navíc jsem se furt nedokopal pořídit novou dobíjecí baterii, původní už nešla dobít a tak jedu na obyčejnou. I ta se po třech dnech vybila, ale hodinky od té doby jedou v režimu pouze času, takže jsou z nich nositelné hloupé hodinky.

před 1 hodinou, t2 napsal:

x20241212_170404.jpg

Paráda, v jednoduchosti je síla!!! Casia,teda kromě kalkulačkových, moc designově nemusím, ale tyto hranaté jo! joj,jo, jo!!! Super! Mně k digi číslům spíš lépe případnou hranatý, čtvercový, obdelníkový atp. pouzdra. Stejně tak se mně dnes moc nelíbí kulatý "chytrý"😀 hodinky, kterých je naprostá většina0! Ale to věcí každého, co je pro něj vhodné! Fuj to jsem se rozepsal!