5etter Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Casio W-35 zvané Marlin, dopoledne vybalené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Krásná práce, panáčku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Marliny jsou klasika všech klasik. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Já se picnu! Asi nějaké znamení osudu nebo co. Nasadil jsem Marliny a ze dvě hodiny jsem si instaloval Sailfish. Když na mě vykoukl, tak jsem se musel smát Ápropos, dá se někde najít nějaké povídání o této řadě? Něco jako povinná četba pro lovce marlínů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Casio W-35 zvané Marlin, dopoledne vybalené...Moc pekne Marliny, gratuluju! Ja dnes SBPG001 na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Az si jednou skonsoliduju hodinkovnici, tak po techle budu dost patrat. Fakt jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Jo, jsou fajn. Dneska u vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Pohoda džes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dneska to potřebuju mít odolnější: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak už taky ... před chvílí dorazily. Jsou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Kdo nemá digi, jako by ani nebyl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak už taky ... před chvílí dorazily. Jsou parádní :-) I ty, Brute!? Říkám to už delší dobu, že digi vlna se vrací, a letos je vidět i tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak digi vlna se nikdy neztratila, pouze se trochu zintenzívnila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 To jo, letos mám právě pocit, že to zintenzivnění nějak zintenzivnělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Jj, a řekl bych, že docela fest! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Narovinu, nechal jsem se strhnout zdejším nadšením a za pár kaček fakt spousta radosti Dostala mě i jednoduchost nastavení délky tahu.Dopoledne sem běhal po práci s Alpinama, blejská se to jak psí kulky tak si kolegové všímali, v poledne sem převlíknul na digošky a už se zajímali kde sem to zase vzal, co to mám za oldschool ... Upraveno 16. června 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 měl jsem to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Nova akvizicia, zvykame si na seba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Nova akvizicia, zvykame si na seba...Pěkný kocouři! Ať ti hezky slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se