Honza.manta Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Mám asi zájem tam něco koupit, tak mi zajímá, jestli jste už tam někdo nakupoval a jak to probíhalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Na fóru je rady člen, který má ten obchod (asi)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Aha a nevíš kdo?Klidně SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Honzo tady ho máš: AtomictimePL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Ja jsem tam kupoval Pro Aqua 1500, bezproblemova komunikace, platba pres paypal a vse OK. Doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59179-atomictimepl/?hl=atomictime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se