Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to mas dobry, to Ti jedny okuliare vydrzi jak zhruba tricatery hodinky :). Bych byl spokojenej bejt Tebou.

Jojo, co se brejli tyce je to dobry, navic to neni ani tak drahy.. Az se na stejnou dobu dostanu u hodinek tak si reknu ze jsem na vrcholu sil :D
Odesláno

Tak to já jsem také maximálně spokojený - říkal jsem si, že bych si koupil nové brýle a tak jsme s manželkou šli do obchodního centra, prolezli jsme asi tři prodejny a všude ceny tak v rozmezí 4.000,- až 7.000,- Kč, tak jsem se na to chtěl vykašlat a při odchodu mě manželka vtáhla do prodejny Marks+Spencer a tam jsem zakoupil ve slevě za 369,- Kč parádní brýle - perfektněně sedí, údajně mi sluší, 100% UV filtr, velmi příjemné proměnlivé zabarvení, co si přát více. Nemusím se bát, že je zase někde ztratím. Pohoda.

• Dát hlas 1
Odesláno

Edit: Kdyby mely tyhle Aquatimery inhouse tak asi upgrade neresim ani do budoucna, protoze by k tomu nebyl duvod - je to celkem solidni brand, maji chrono, datum - jsou cernobily, jsou na tahu - kterej se povedl i kdyz ma malou sponu a tak.. Navic me celkem bere ta vnitrni luneta a to tlacitko/korunka na 4, ktera nuluje stopky i toci lunetou je fajn :)

Návštěvník Radius
Odesláno

Zajímavý topic - konečně odlehčení od hodinek! Letos jsem si pořídil hromadu brýlí, předchozí dioptrické RayBany jsem nosil neuvěřitelných 7 let. Takže dioptrické Police, potom Okula Kerr se samozabarvovacími skly (bohužel uvnitř auta se nezabarvují, kvůli čemuž jsem si je pořizoval, takže 8k letělo z okna sakra) a včera tyhle sluneční Cardiny, ještě na střídačku k slunečním Emporio Armani sport, cílem je model Emporio Armani EA 9570/S D28, které se mi tu zatím nedaří sehnat a to jsem prošel minulý týden snad všechny optiky v Práglu :(

post-5919-1280469286,58.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...