rorda Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Poraďte mi, prosím, potřebuji jenom další skla ke svým Rudy Project Genetyk - ImpactX Photochromic Red.Nemáte osvědčeného prodejce, který by mi je i za rozumnou cenu sehnal?!?
Rodkopf Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 BTW máte někdo zkušenosti s nákupem Ray Benů - jde mi o Aviatory: údajně nejlevnější cena je 145 USD v Americe, jinak tento model nejde nikde do slev. Je to pravda?
Mirek Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Ono s ouklema asi nejde udělat chybu. Svoje první jsem kupoval v roce 2003 a dodneška je nosím. Ty brýle jsou víceméně nesmrtelný a hlavně všechno, co Oakley vyrábí, je pohodlný a netlačí i při dlouhodobým nošení. Nebo minimálně taková je moje zkušenost. A to nejsem žádnej dealer a ani mi neplatí za reklamu Já první óčka koupil v devadesátým-devátým a pořád slouží skvěle, od té doby už jich byla na ksichtě celá řada a vesměs spokojenost. Jedinej problém je, že mám hlavu velkou jak meloun, takže né všechny mi sednou.
Leclerc Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Snad to nebude vypadat jako reklama, ale když tu čtu o nákupech na e-bay a stálé řešení FAKE/neFAKE, DPH/neDPH, tak sem hodím odkaz na FOKUS optik, který momentálně nabízí 60% slevu na sluneční brýle. V KV je to např. asi 20 druhů (teď už 19) Ray-Banů a spoustu dalších... Takže cena nižší než na e-bay, výhoda odzkoušení, dvouletá záruka a hlavně jsou to originály.
Gustaf Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Snad to nebude vypadat jako reklama, ale když tu čtu o nákupech na e-bay a stálé řešení FAKE/neFAKE, DPH/neDPH, tak sem hodím odkaz na FOKUS optik, který momentálně nabízí 60% slevu na sluneční brýle. V KV je to např. asi 20 druhů (teď už 19) Ray-Banů a spoustu dalších... Takže cena nižší než na e-bay, výhoda odzkoušení, dvouletá záruka a hlavně jsou to originály. hmm, ale pro mně nic moc značky...:-/ nejsem dělanej na fashion. Ale věřím, že někomu to poslouží.....
sibirnaya Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Ray Ban neni fashion, jednak je to klasika vsech klasik, druhak je to kvalita..
Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Ray Ban neni fashion, jednak je to klasika vsech klasik, druhak je to kvalita.. jj, máš pravdu Ray Bany k tomu samozřejmě nepočítám
Rodkopf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Byl jsem ve Fokusu v Ostravě a slevy mají, sem tam i výběr, problém je však klasicky marketingový: Slevy jsou z cen, které jsou absolutně nastřelené, takže v konečném důsledku se ceny sem tam rovnají cenám běžným v zahraničí. K Ray Ban - slovy kamarádky: Když si koupíš Aviatory, tak je můžeš nosit i až Ti bude 60 a stejně Ti budou slušet a pravděpodobně budou v módě. ( Btw jsou z roku 1963 nebo tak nějak, ne?
FrantisekH Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Byl jsem ve Fokusu v Ostravě a slevy mají, sem tam i výběr, problém je však klasicky marketingový: Slevy jsou z cen, které jsou absolutně nastřelené, takže v konečném důsledku se ceny sem tam rovnají cenám běžným v zahraničí. K Ray Ban - slovy kamarádky: Když si koupíš Aviatory, tak je můžeš nosit i až Ti bude 60 a stejně Ti budou slušet a pravděpodobně budou v módě. ( Btw jsou z roku 1963 nebo tak nějak, ne? kdy uz nekdo pochopi ze nemuze srovnavat ceny v zahranici a ceny v takovym prdelakove jako je cesko..
panedge Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Celej zivot chci aviatory a vsude,kde jsem zkousel mi jsou maly- nema tady nekdo taky takovou velkou hlavu a zkusenosti,jakou velikost koupit?urcite tady ma spoustu lidi velkou hlavu s velkym mozkem:-))
gougy Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Celej zivot chci aviatory a vsude,kde jsem zkousel mi jsou maly- nema tady nekdo taky takovou velkou hlavu a zkusenosti,jakou velikost koupit?urcite tady ma spoustu lidi velkou hlavu s velkym mozkem:-)) Škoda, že jsi nenapsal dřív, jedny jsem měl na baráku (staré cca z roku 95 i s BL sklama) a byly mi velké a absolutně neseděly na mé lebce (přestože splňovaly základní předpoklad, zakrýt co nevíce xichtu), tak odešly do Nitry k bratranci, co je rozflákal hned první nebo druhej den..
m.n. Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 panedge: je pravda, že vesměs jsou po těch různých fokusech a grandoptikalech 55mm , já objednával 58mm a sedí mi dobře i na velké hlavě, ale možná jsi ještě větší megahlav než já, takže dělaj ještě 62mm verzi... Do těch bych asi šel, tím nic nezkazíš...
cali Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Ahojte RB experti, dnes som sa rozhodol ze si obstaram slnecne okuliare a zapadol do prveho kamenaku cestou do prace odisiel som s brylami RB za 2200Kc.... neskor som sa zacal zajumat a zistil som ze na spravnych RB by mal byt laserom vypaleny napis na sklach a tiez som sa dozvedel ze v USA sa RB uz davno nerobia a ani BL uz nerobi skla...... na mojich je len napis na rame "BL RAY BAN U.S.A" nikde nic viac,... na puzdre je potom BAUSCH&LOMB IMPACT RTESISTANT LENSES + dostal som k nim hadru popisanu tiez v style Bausch&Lomb ...podla netu sa na ne najviac podoba model RB3136 caravan,....cena by plus minus sedela s cenou toho modelu co myslite je bezne u nas v kamenaku kupit fake? (nazov obchodu zatial nezverejnim) nafotim az sa dostanem k fotaku
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 co myslite je bezne u nas v kamenaku kupit fake? (nazov obchodu zatial nezverejnim) Myslím, že ano, situace s fejky je šílená na straně druhé to může být starší model s BL sklama a to by stálo za to (já dnes byl v Avionu a koukal, bohužel ty "moje" vybrané neměli-prý byl o víkendu nálet.. a na Pankrác se mi kvůli tomu nechce-ani netuším, jestli je tam taky Fokus, nebo jiná optika )
Pirx Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 na mojich je len napis na rame "BL RAY BAN U.S.A" nikde nic viac,... na puzdre je potom BAUSCH&LOMB IMPACT RTESISTANT LENSES + dostal som k nim hadru popisanu tiez v style Bausch&Lomb ...podla netu sa na ne najviac podoba model RB3136 caravan,....cena by plus minus sedela s cenou toho modelu co myslite je bezne u nas v kamenaku kupit fake? (nazov obchodu zatial nezverejnim) No tezko rict takhle, ale vzhledem k tomu ze to Bausch & Lomb zabalil v roce 1999 a od ty doby ty brejle dela Luxottica v Italii (ted uz i v Cine), tak je docela divny, ze by se zrovna tady nasly brejle ktery lezely nekde 13 a vice let ve skladu...
cali Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 hmm hmm tak podla toho co sa mi podarilo vygooglit som sa bud tak priemerne odrbal (co je pravdepodobnejsie) alebo mal nadpriemerne stastie: http://www.vintage-designer-sunglasses.com/item_vs505.htmltie moje su teda beznejsi model s trochu inym zaoblenim rohov ramu ale inak je k tomu aj presne taky isty hadr ako tam na obrazku
azazelo Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Poradíte spolehlivej nákup Oakley v ČR? Tuším tu není ani oficiální dovozce(na webu výrobce není česko uvedený) a o jednom známým pražským obchodu se povídaj nepěkný věci...
Gustaf Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 vcera me dorazily bile oakley gascan. Kupoval jsem je na us ebay. Cena i s postou 80dol. Za 6 dni jsem je mel doma. Je to parada a oproti mistnim shopum jsem usetril 1k.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se