Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja osobne nechodim zkouset veci do obchodu a pak je koupim nekde na netu

+1

.. je to ale, bohuzel celonarodni sport..

.. ja jsem za svoje RB, na ktery jsem cekal 2 mesice, vysolil poctivych 5.5 k u meho optika.... a nelituju. kdyz nekoupim ja u nej, nekoupi on zas u me..

Odesláno

enGiN-tak kdyz si je vyzkousis nekde,tak asi jo.Ja osobne nechodim zkouset veci do obchodu a pak je koupim nekde na netu.Ale to je kazdyho vec.

Jasně, nejradši bych taky šel do obchodu a koupil si je přímo tam, ale vzhledem k tomu, že nemám příjem (studuju), tak se mi hodí každá ušetřená kačka...

Odesláno

+1

.. je to ale, bohuzel celonarodni sport..

.. ja jsem za svoje RB, na ktery jsem cekal 2 mesice, vysolil poctivych 5.5 k u meho optika.... a nelituju. kdyz nekoupim ja u nej, nekoupi on zas u me..

Tak pokud máš nastavený ceny stejně jak on tak pak v pohodě. Třeba já si na svoje zboží 200% navíc nedávám takže pak v tom výdělku vidím kapánek nepoměr. A pokud to v čr bude ve většině obchodů nastavený stejně jak doteď, tak tam ani nadále některé zboží kupovat nebudu. Jak si potom mám vysvětlit, že je obchodník schopen dát 80% slevu a stále na tom vydělá.

Ale to už k debatě o brýlich nepatří takže pardon za ot.

Odesláno

jasně. jde o rozumnou míru. když budou brejle na netu za 3.5 a na krame 9.5... :sad01_anim:

... ale 3.5 versus 4.5 - tak radeji podporim obchodnika z meho mesta

To i ja, ale zrovna v pripade bryli je ten rozdil vetsinou minimalne 100%, hlavne u tech drazsich modelu.

Odesláno

Tak dnes mi přisly ty Persoly 649 co jsme se tu o nich bavily. A musím řict, že velká spokojenost. Brýle padnou jak ulitý. A rychlost doručení byla jeden týden. Takže mohu doporučit.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Neznáte někdo prověřeného prodejce ray banů, který by měl v nabídce model 4165 852/88 a byl ideálně z EU? Hledám na ebay a nedaří se mi :-(

Odesláno

Původní 4499Kč -40%, takže nakonec 2699Kč. Na ebayi se pohybují kolem 100$ + doprava +možná dph a clo... ve výsledku už to není takový rozdíl.

Odesláno

Původní 4499Kč -40%, takže nakonec 2699Kč. Na ebayi se pohybují kolem 100$ + doprava +možná dph a clo... ve výsledku už to není takový rozdíl.

To je super cena, do kdy mají tu akci cca? Měli ještě něco na výběr? Díky

Odesláno

Bylo to v Brně ve Vaňkovce. Výběr jako v Brně, takže nic moc. Ray Banů měli tak 15 kousků všeho všudy. Měli sice jinou barevnou kombinaci, ale nakonec jsem usoudil, že bude lepší, než co jsem měl vyhlídnuté původně. Na webu mají napsáno, že je sleva od 15.4. do vyprodání zásob. Co mě ale potěšilo je ta férová původní cena. V centru jsem je zkoušel a tam je měli za 5800Kč a když jsem se zeptal jestli mají nějaké slevy tak prý že ne, že na tyhle značkové brýle slevy nejsou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...