zdr Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 No ja uz som tiez poskusal rozne znacky ale nic lepsie ako serengety som nemal. Pravda ale je ze tie ceny okuliarov u nas su strasne prehnane ja to kupujem tu http://www.opticsplanet.net/sunglasses.html lebo to tam je s postovnym aj clom o 70% lacnejsie ako u nas v kamennych obchodoch.
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 jezdim dvakrat za mesic do Stuttgatru 800 km pres noca zase zpatky. Potreboval bych nejake bryle pro jizdu v noci. Co byste mi diporucili ? Zatim jsem videl takove ty zlute s polarizacnim filtrem. Nejlepší je před cestou se vyspat, na mikrospánek ve 150 km/h žádné brýle nepomůžou.
XXXfazerXXX Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Dvacet roku RAY BEN--------zkusil jsem i jine znacky a vzdy jsem se vratil k Benovi---momentalne troje----plne souhlasim s nazorem Cybera na chovani a vztahu k teto veci
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Zdravím, dneska jsem si byl vyzvednout své sluneční dioptrické brýle. Už dlouho jsem měl vyhlídnuté Porsche designy. Na oficiálních stránkách byly psány pouze 2 nebo 3 prodejní místa v Praze. 2 jsem navštívil a nic nevybral - protože tam žádné brýle od Porsche design neměli Pár dní na to jsem šel náhodou okolo eiffel optic na příkopech a zjistil jsem, že mají Porsche design, a spousty... Nakonec jsem našel ty které jsem chtěl na Celetné. A dnes jsem si je vyzvednul. Jsou prostě perfektní, už dlouho jsem chtěl sluneční brýle, skrze který bych viděl. Brýle jsou neuvěřitelně lehoučké, perfektně mi sedí, zkrátka ideální. PS: Když nemám hodinky z titanu, tak aspoň brýle Upraveno 11. března 2009 uživatelem Hammer_Time
budo Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 jsou pěkný .... i když poněkud tmavý .... já asi dneska našel, co jsem hledal .... díky oživení tohohle vlákna a posti uzivatele "zdr" tady: http://www.opticsplanet.net/ray-ban-icons-...sunglasses.html už jen dovyberu podle nějakých detailů ... ten web vypadá moc fajn
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 jsou pěkný .... i když poněkud tmavý .... já asi dneska našel, co jsem hledal .... díky oživení tohohle vlákna a posti uzivatele "zdr" tady: http://www.opticsplanet.net/ray-ban-icons-...sunglasses.html už jen dovyberu podle nějakých detailů ... ten web vypadá moc fajn Já musel vybírat i podle toho, jestli do toho narvou dioptrie, což do dvou třetin brejlí prostě nejde. Jinak ty ray-ban se mi zdají už trochu moc divoké... můj názor
Návštěvník Tada Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Taky si musím nějaké sehnat... Něco trošku retro aby se to hodilo k mému retro vozu a retro hodinkám
F.i.l.a.s Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Ahoj, někdo se tu ptal na brýle Randolph Aviator. Včera jsem si je donesl domů. Cena 2500 za značkové a především kvalitní brýle, které už něco vydrží, je uspokolivá. Obroučky jsou masivní a vypadají, že se jen tak nerozletí. Prodavač je vlastní několik let a jen tak je poslal na dlaždice. Samozřejmě brýle naprosto v pořádku. Skla jsou skleněná. Oproti mým sportovním Óčkům jsou těžší, ale drží na hlavě úplně stejně. Ani se nehnou. A to mám dost malou hlavu. Chtěl jsem brýle ve stylu aviator. Zkoušel jsem mnoho značek v obchodech od Relaxů, přes Polaroidy, Gucci a podobné luxusní značky. Měl jsem na nose i několikery do nebe vychvalované Ray Bany. O optických vlastnostech nemůžu kromě Randolphů mluvit, protože jsem je měl na nose jen v obchodě, ale musím říct, že všechny tyto brýle vypadají, že je člověk trochu přisedne nebo pustí na zem a brejle se rozletí. U brýlí za 3000 - 5000 bych čekal lepší zpracování. Aby hned každého nenapadlo, že si prodavač Randolphů prosazuje jen svojí značku, tak prodává i Ray Bany,které jsou dražší, takže zde opravdu nejde jen o výdělek. To je moje zkušenost s brýlemi po náročném vybírání. Asi mě tady všichni Raybanáří budou kamenovat, ale můj názor to už nezmění.
Diamondking Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Minulý rok koupeně na Aukru-Ray Ban i s nějakým certifikátem pravosti, pečetí a já nevím čím vším. Hezky se přes ně kouká i když jsou trošku moc tmavá skla.
F.i.l.a.s Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Minulý rok koupeně na Aukru-Ray Ban i s nějakým certifikátem pravosti, pečetí a já nevím čím vším. Hezky se přes ně kouká i když jsou trošku moc tmavá skla. Tohle na 99% nebudou pravý Ray Bany. Za kolik jsi je koupil? Jinak certifikát a pečeť nic neznamenají. Číňani to všechno kopčí.
tomsoyer Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Mám: Von Zipper - Papa-G polarized vybírám si brýle s hnědým nádechem zabarvení skel.
Donuts Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Mam dvoje Ray Bany, jednem uz bude deset let a jsou jako nove a to je pouzivam na takove to obycejne noseni kdy s nima nezachazim moc hezky. Na "paradu" nosim YSL, ale s tema musim zachazet velice nezne, protoze ty by toho uz od pohledu moc nevydrzely.
Donuts Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Minulý rok koupeně na Aukru-Ray Ban i s nějakým certifikátem pravosti, pečetí a já nevím čím vším. Hezky se přes ně kouká i když jsou trošku moc tmavá skla. Tak Ray Bany bych z tmavych skel moc neobvinoval, preci jenom jsou to jedny z nejlepsich brylich pro nocni rizeni.
African Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Minulý rok koupeně na Aukru-Ray Ban i s nějakým certifikátem pravosti, pečetí a já nevím čím vším. Hezky se přes ně kouká i když jsou trošku moc tmavá skla. Tak máš hodně štěstí, pokud jsou pravý" Na Aukru je toho dost za super peníz, ale 90% nabídky z Bulharska:-) Nechal jsem se dvakrát zlákat a pokaždý fejk" Naštěstí mi je pokaždý prodejci vzaly zpět. Jednoduchá originalita zpočívá v tom, že RB, popř. i BL na druhé straně skla (bausch&lomb skla, pokud jsou made in USA) musí být vypáleny laserem!! Mé dvoje z Aukra to měli bohužel pouze hezky nakreslené, a ty si koupíš ve starém dobrém Bulharsku za 300,-Kč. Ale jak říkám, třeba jsi měl kliku a máš originál"
Diamondking Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Tohle na 99% nebudou pravý Ray Bany. Za kolik jsi je koupil? Jinak certifikát a pečeť nic neznamenají. Číňani to všechno kopčí. No dal jsem za ně 900, koukal jsem na ty stejné u nějakého optika v Ostravě kde byly za 4500..komplet úplně stejné..veškeré znaky jako nápisy na nožičkách,hrazdě mezi skly, vlevo na skle malinkým RB černým,vpravo na skle nápis Ray Ban bílým. Nicméně ten prodejce měl úžasné reference s tím, že si mužů pravost nechat kdekoli ověřit. To foto co jsem dal na fórum je ilustrační...Třeba jsem měl fakt štěstí... a nebo taky ne:(
Návštěvník Snow Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Tak Ray Bany bych z tmavych skel moc neobvinoval, preci jenom jsou to jedny z nejlepsich brylich pro nocni rizeni. Vážně ?
African Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 No dal jsem za ně 900, koukal jsem na ty stejné u nějakého optika v Ostravě kde byly za 4500..komplet úplně stejné..veškeré znaky jako nápisy na nožičkách,hrazdě mezi skly, vlevo na skle malinkým RB černým,vpravo na skle nápis Ray Ban bílým. Nicméně ten prodejce měl úžasné reference s tím, že si mužů pravost nechat kdekoli ověřit. To foto co jsem dal na fórum je ilustrační...Třeba jsem měl fakt štěstí... a nebo taky ne:( Jak říkám, mrkni na to lejzrování a nemusíš nikam chodit. Ale jenom nákupka těch tvých je okolo 2000,- takže když je máš za 900,-, tak je asi něco špatně, co myslíš? Oni se hájí tím, že v USA to je za pár šupů, ale ani tam je pod 1500,- nekoupíš, takže na 100% Bulharsko.
African Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Jo promiň, vždyť to tam píšeš, černým nápis RB, takže fake :-( Bohužel bez vyjímky, Ray Ban jak Made in USA, tak nyní Made in Italy, mají laserem vyryté nápisy na sklíčku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se